A notebook.hu-n tényleg várhatók alacsony árak Black Friday alatt?
Figyelt kérdés
Mert egy csomó oldal azt csinálja ilyenkor, hogy beír egy sokkal drágább árat, hogy arról lett leárazva kevesebbre, miközben egész végig annyiba került, mint a kevesebb, sőt néha ez a leárazott "kevesebb" ár igazából magasabb, mint a korábbi. Notebook.hu-val nektek mi a tapasztalatotok? Érdemes a black friday-re várni vagy ott is kamu az egész?2022. nov. 13. 00:34
A kérdező szavazást indított:
Nem érdemes várni, kamu
Érdemes várni, sokkal olcsóbb minden
Nem kamu, de annyival nem olcsóbbak a dolgok
Nem kamu, de hamar elkapkodnak mindent
Nem kamu, valami sokkal olcsóbb, valami csak kicsivel
5 szavazat
1/4 anonim válasza:
magyarországon mindenhol kamu a brekkfrájdéj
2/4 anonim válasza:
A webshopok nagy részénél úgy van ahogy írod is, hogy az előtte lévő időben felviszik az árat, és azt "akciózzák" le az eredetire.
Az igazi black friday olyan mint amerikában van, na olyan itt sosem lesz.
3/4 anonim válasza:
Szlovákiábol rendeltem 4 notebookot, 299€ volt BlackFriday-en:
123000Ft-ot egy olyan gépért ahol szép IPS képernyő van, 3500U 4 mag(8 virtuális), 8GB DDR4 ram, 512GB SSD és még eredeti Windows 10 is az árban van 2 év jótállással??? Vettünk az irodába 4 darabot, még játszani is tudunk rajta pár játékot.
4/4 anonim válasza:
A postait úgy intéztem el a Ryzen gépekre, hogy Ózd-ról átugrottam oda a legközelebbi Packeta kiadóhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!