Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Meg lehet azt csinálni valahog...

Meg lehet azt csinálni valahogy hogy megosztok egy mappát mondjuk filmeket win10 alatt, és ahhoz telefonról vagy tévéről hozzáférek a böngészőből? ha igen hogy?

Figyelt kérdés

Mit kell beírni címsorba böngészőbe?

próbálkozom video alapján, bekapcsoltam a hálózatfelderítést meg a mappamegosztást de nem megy..

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=tCKI8ITUur0&fbcl..

aztmondja hogy ha megszeretnénk osztani a hálózaton más gépekkel vagy más eszközökkel.

én ezt amit a videóba csinált megcsináltam de nem tudom elérni.

2022. nov. 9. 16:42
 1/2 A kérdező kommentje:
próbáltam a windows media megosztásnál is de nem érzékeli a tévét, csak a saját számitógépemet mint média
2022. nov. 9. 16:48
 2/2 anonim ***** válasza:

Gondolom okos tv, akkor DLNA-t tudnia kell.

Gépre telepíts bármilyen médiaszerver programot. (Windows sajátját nem javaslom. Nekem személy szerint a serviio működik a legstabilabban... enkór verzióval kipróbálható)

A hálózatfelderítés az SMB-hez kapcsolódik. Ehhez tv-vel nem tudsz csatlakozni (vagy hát franc tudja, családban lg és samsung van, azok nem látják az smb megosztást). Telefonnal már igen. Pl VLC felismeri, mint az SMB-t, múnd a médiaszerverek DLNA-ját.

2022. nov. 12. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!