Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mennyiért tudnám eladni a...

Mennyiért tudnám eladni a gépemet?

Figyelt kérdés

Alaplap: MSI H81M P33

Processzor: Intel i5 4670s

Ram: Kingston ValueRAM 8GB DDR3 1600MHz

Videókártya: Nvidia quadro m4000 8gb

SSD: Samsung 860 evo 500gb

Merevlemez: pontos típusát most nem tudom, de 2TB

Gépház: Cooler Master masterbox 5 rgb+rgb vezérlő

2022. nov. 9. 16:36
 1/4 anonim ***** válasza:
2022. nov. 9. 22:03
 2/4 anonim ***** válasza:

Hardveraprón, Jófogáson, Vaterán megnézed ezeket az alkatrészeket külön-külön kb mennyiért mennek, és összeadod. Ha egyben akarod eladni, akkor valamivel 85-90% kevesebbet számolj.

Én idő hiányában nem néztem egyesével ezeknek utána. De sötétben, csukott szemmel, hasraütéssel olyan 120-140e Ft körüli összeget mondanék.

Ebben kb 60e Ft a vidókártya. Csak ennek néztem konkrétan utána, hogy ne lőjek nagyon mellé:

[link]

[link]

A többi nagyságrendileg 10e Ft/alkatrész.

Ha a harveraprón a lejárt hirdetések is érdekelnek, így keress Google-al:

site:.hardverapro.hu xxxxxx

xxxxxx helyére amit keresel, több szó is lehet természetesen.

2022. nov. 12. 12:01
 3/4 A kérdező kommentje:

A gépház miatt sajnálnám a legjobb.

50.000ft a gépház. De a teljesítményhez nem dob, ezért nem is hőbörgők ezen. Köszönöm szépen a választ!

2022. nov. 13. 14:05
 4/4 anonim ***** válasza:

Szívesen.

Igen, lehet a ház 10e Ft helyett 15e. De mondom nem néztem eredetileg, csak a használt átlagárakból indultam ki darabáron.

De egy keresést néztem azért erre is:

[link]

Sajnos az informatika már csak ilyen... 50e Ft-ért veszed, tördékért adod el. :D Hacsak nem lesz gyűjtői relikvia ...

2022. nov. 13. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!