Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Gyakran lefagy a gépem játék...

Gyakran lefagy a gépem játék közbe. Miért?

Figyelt kérdés
kb 4 napja kezdte nagyobb játékoknál pl cod6 15 perc mulva fagy le kissebbeknél pl san adnreas 30 perc de utána semmit se tudok vele csinálni nem reagál a feladat kezelőt se tudom behozni. mitől lehet ez? a VGA passzív hűtéses és elég forrró talán ettől lehet?de eddig rendesen működött .
2010. szept. 28. 22:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Ja, túlmelegszik. Szedd ki a port a gépből, fölösleges alkatrész.
2010. szept. 28. 22:24
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha játszol, akkor illene aktív hűtés a vga-ra. Nem csak a vga melegebb így, hanem a tűzforró borda még jól fel is melegíti a levegőt a gépedben, azaz minden más melegebb lesz a megszokottnál.
2010. szept. 28. 22:32
 3/9 anonim ***** válasza:
Először tanulj meg írni, aztán jöhet a játék. A fontossági sorrendet a géped is érezheti, és ezt így adja a tudtodra.
2010. szept. 28. 22:37
 4/9 anonim ***** válasza:
A VGA teljesen mindegy milyen: Akkoris forró. Egy a processorra is igaz. Tény, hogy nem ártana az aktív hűtés (Nekem is Passzívos volt a VGA-m eredetileg, de vettem rá extrába ventit és feldobtam...)
2010. szept. 28. 22:45
 5/9 A kérdező kommentje:
ok köszönöm a válaszokat. Nem tudom neked meg mi bajod az írásommal.
2010. szept. 28. 23:12
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem én kritizáltam a helyesírásod, de talán a kollégának az a baja, hogy egy sorban annyi hiba van, hogy 1-est kapnál ha ez nyelvtandolgozat lenne.
2010. szept. 28. 23:25
 7/9 A kérdező kommentje:
jó most az hogy nem írtam nagy betűket meg hogy ékezeteket se az nem hiszem hogy nagyon számít itt az a lényeg hogy megértitek az kérdést hihetetlen hogy nem lehet kibírni a nélkül hogy ne szólna be valaki.
2010. szept. 28. 23:30
 8/9 anonim ***** válasza:

Ezeken kívül még nem raksz vesszőket, kevered a betűket, külön írod, amit egybe kellene...

Az interneten is helyesen kell írni, elvégre emberekkel beszélgetsz. Tiszteld meg őket ezzel! Na de ez már off...

2010. szept. 28. 23:36
 9/9 anonim válasza:

Kb. 4 napja kezdte nagyobb játékoknál, mint pl. Cod6 - 15 perc múlva fagy le, míg kisebbeknél,mint pll San Andreas -30 perc, de utána semmit se tudok vele csinálni, nem reagál, a feladatkezelőt se tudom behozni. Mitől lehet ez? A VGA passzív hűtéses és elég forró, talán ettől lehet? De eddig rendesen működött .

*Azok kedvéért, akik helyesen szeretnék olvasni a fenti szöveget...

2010. szept. 29. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!