Van fent még valaki és van kedve "játszani" egy kicsit közösen együtt?
Ide feltöltöttem egy igen régi tesztelő és diagnosztizáló programot, ezt nagyon szeretem használni, kicsi program, elég ha kicsomagolod a Zip-ben megadott könyvtár névre. (Teljesen vírusmentes!!!), ha bevállaljátok és van kedvetek küldeni a nagy közösbe, akkor írjátok le a GDI és a OpenGL eredményeket. Más nem kell, se CPU, semmi más,csak a videós tesztek.
Link a progihoz> [link]
Az én eredményeim>
GDI-re 15000 Frame, 150-200fps között mozog, kiakad a program teszt közben.
OpenGL: 1 teszt, 60-63 fps között ingadozik, a végére 512-1024 processzor, hol ezt számolja ki hol pedig azt, változó. Fogalmam sincs miért :(
2. teszt 60-63fps között mozog, 512 processzor teljesítménynek felelteti meg a videókártyát. A végén ez is kiakad, vagy kidob a program.
Kérem hogy mindenki a valós eredményeket ossza meg, okés?
Köszi!
Nos nálam X-akták volt mindegyik teszt. A D2D olyan gyors volt hogy kifagyott rögtön, eredmények kivehetetlenek. Egy szemvillanás volt az egész, mint az OpenGl is. Ott mintha 4096 processzort láttam volna,de az sem bizonyos.
ASUS GeForce GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 128bit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!