Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A tálcáról eltűntek az ikonok....

A tálcáról eltűntek az ikonok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Alul a tálcáról eltűntek az alkalmazás ikonok, szóval amit megnyitok alkalmazást azt nem jelzi ki. És ha leteszem tálcára többet nem tudom már megnyitni.

Windows 10, ha ez fontos.

Kérlek valaki segítsen, nagyon sürgős.

2022. nov. 6. 22:48
 1/7 anonim ***** válasza:
53%

Írd be a Googleba, hogy "Windows 10 asztali ikonok helyreallitasa" és nyomj egy entert.

Szuper youtube videó mutatja mit kell tenni.

2022. nov. 6. 23:14
 2/7 A kérdező kommentje:

Ez mennyiben is segít? Az asztalon ott vannak az ikonok.

A tálcán nincsenek.

2022. nov. 6. 23:21
 3/7 CspCsj ***** válasza:

Megpróbálnám az ablakkezelő rendszerfolyamatot újraindítani:

Tálcán jobbegérgomb > Feladatkezelő > ha kicsi üres ablak jelenik meg, akkor "Több részlet" > Folyamatok fül > görgess a lista aljára > Windows Intéző elemen jobbegérgomb > Újraindítás

Kis segítség: [link]

2022. nov. 6. 23:26
 4/7 anonim ***** válasza:

Akkor a tálca athelyezese vagy visszaallitasa eredeti pozícióra Windows 10 alatt.

Arra katt.

2022. nov. 6. 23:27
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, sikerült újraindítani, és megjelentek alul az ikonok. Mondjuk most a nevük is ott van, szóval elég nagy helyet foglal, de jobb mint volt.
2022. nov. 6. 23:47
 6/7 A kérdező kommentje:
Frissítés: Az is megoldódott, én állítottam át,hogy címke is legyen miközben próbáltam vissza állítani az ikonokat.
2022. nov. 7. 00:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Valószínűleg bekapcsoltad a táblagép-módot a műveletközpontban. Esetleg próbáld ki, ugyanott ki is kapcsolhatod.
2022. nov. 7. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!