Mi lehet az oka, hogy a médiaadatfolyam-továbbítást nem lehet bekapcsolni?
SSD-re klónoztam, s utána beállítottam a javasolt dolgokat az ssd élettartamának megőrzése érdekében. Utána jött a hibaüzenet:
A mediaadatfolyam-továbbítás ki van kapcsolva
A Windows Media Player hálózatmegosztási szolgáltatása vagy egy ennek fölérendelt szolgáltatás indítása nem sikerült. A Windows-szolgáltatásik felügyeleti eszközével szerezzen részletesebb információkat a hálózatmegosztási szolgáltatásról és annak függőségeiről.
Aztán feljön a windows-szolgáltatások felügyeleti eszköze ablak, ahol fogalmam sincs mit kellene látnom.
smb1 be van kapcsolva, de egyébként is korábban ment minden.
A következőket állítottam:
TRIM 0
alignálást ellenőriztem, az megfelelő
tördezettségmentesítést kikapcsoltam
hibernációt tiltottam
rendszervisszaállítást letiltottam
prefetch 0
házirendben írási gyorsítótárat letiltottam
fájlok utolsó elérési idejének naplózása: ntfsdisablelastaccessupdate értéke 1 lett
3/
- Trim minden állítgatás nélkül alapértelmezetten aktív
- align: win7 óta minden win jól hozza létre a partíciókat (XP-n particionált lemezeknél kellett ellenőrizgetni)
- tördezettségmentesítést nem kell kikapcsolni, mivel nincs ilyen a winben. Optimalizálás van csak és arra szükség is van, ssd esetén is.
- prefetch, gyorsítótár, stb úgy jó ahogy van a win10-11 ben.
Régi elévült ajánlásokat olvastál.. :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!