Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért kapcsol ki magától a...

Miért kapcsol ki magától a laptop?

Figyelt kérdés
Keveset használt, kb 3 éves Lenovo IdeaPad L340 laptopom egy ideje valami olyasmit ír bekapcsoláskor (és jó hangosan sípol egyet) hogy keyboard not detected. Utána megy tovább minden, de valamikor sok v betűt ír, mintha beragadna valamiért. Most nem tudom, hogy ettől függően vagy sem, ma délután elkezdte azt, hogy magától kikapcsol és azóta is csinálja. Akkor is ha töltőn van, akkor is ha nem. Minden üzenet nélkül kikapcsol. De olyan szinten, hogy nem mindig tudom vissza kapcsolni mert van amikor még nem is érkezik betölteni sem, már ki is kapcsolt. Vagy nem is tudom pontosan, hogy kikapcsol-e, mert ha megnyomom a szóközt akkor bekapcsol. Valakinek ötlet? Nincs túlmelegedve. Órákat állt kikapcsolt állapotban és amikor újra megpróbáltam, ugyanaz a helyzet.
2022. nov. 1. 19:00
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerviz

Tán belefolyt valami?

2022. nov. 2. 06:41
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem, nem folyhatott bele semmi. De már be sem kapcsol, úgyhogy szerelő lesz a vége...
2022. nov. 3. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!