Adrian_sama kérdése:
An operating system wasn't found... Ezt írja ki a laptopom, hogyan tudnám meg csinalni?
Figyelt kérdés
Tudom, van nagyon sok video az interneten de azokon sajnos nem igazodok ki, nincs USB-m avagy CD-m, és a legacy modbol nem tudok at váltani. Vigyem be inkább szerelőhöz vagy mit tudnék vele csinálni?#laptop #an operating system wasn't found
2022. nov. 1. 11:09
1/8 Pelenkásfiú 

válasza:

"nincs USB-m avagy CD-m"
Akkor miről szeretnéd telepíteni rá az op.rendszert?
Miben kérsz pontosan segítséget?
2/8 Pelenkásfiú 

válasza:

Ez most egy új laptop? Vagy új HDD/SDD került bele?
Vagy minden működött és egyszer csak ezt írja..?
3/8 A kérdező kommentje:
Minden működött és most mikor be kapcsoltam ezt írta ki. Körülbelül 2 hónapja van meg a laptopom és nem volt semmi gond vele
2022. nov. 1. 11:46
4/8 anonim 

válasza:

Ha minden működött és semmiféle módosítást nem csináltál rajta, akkor csakis hardverhiba lehet. Ha ahhoz nem értesz, akkor szerelő.
5/8 A kérdező kommentje:
Hát csak annyit csináltam, hogy a zárolt patriciokat, fel oldottam. Ez el ronthatta?
2022. nov. 1. 12:00
6/8 Pelenkásfiú 

válasza:

#5 Nyilván emiatt van.
Ha van egy ismerősöd, aki ért hozzá, megcsinálja 2 perc alatt.
De az is lehet, hogy elég BIOS-ban átállítani, hogy honnan bootoljon.
Így látatlanban nem tudok többet mondani.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget
2022. nov. 1. 12:09
8/8 anonim 

válasza:

Ha a szomszéd kocsiját próbálod kromofággal feloldani az is problémát okoz... 🤣
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!