Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Van METIN2 höz működő yang hack?

Van METIN2 höz működő yang hack?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni hogy metin2 höz van e működő yang hack. Ha van léci valaki irja le hogy honnan tudom leszedni, vagy ha más nem vegyetek fel msn re és ott mondjátok el lécives hogy hogyan kell!előre is köszi :)
2010. szept. 28. 16:40
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Azt szeretném mondani, hogy egy szánalmas alak vagy ha hackelsz egy mmorpg-ben. Már hosszú időt játszik végig hogy elérje a célját, te pedig rögtön meg akarod szerezni. Igenis küzdj meg érte, mint ahogy mindenki más!

Általánosságban beszéltem, mivel fogalmam sincs arról hogy mi az a Yang Hack.

15/f

Ui: Ha mégis Hackelnél, nagy az esély rá hogy valaki elkap. Vagy egy játékmester, vagy egy játékos, aki képeket vagy videót készít.

2010. szept. 28. 16:48
 2/3 anonim válasza:

Sziasztok!

Találtam egy német nyelvű yang hacket,nekem működött,9.999.999 yangot ad(+extrát a raktáradba kérhetsz! ),5 percen belül!(ennyi idő alat ér el a kérés a honlapra)Szóval küldd a metin2aquila@citromail.hu-ra ezt kitöltve:

Felhasználónév:

Jelszó:

Szerver:

Karakter neve:(ehhez a karakterhez rakja be a yangot)

Ez nem átverés,nekem sikerült!

2011. ápr. 16. 10:51
 3/3 anonim válasza:
Bocsi nem jól írtam,a kitölteni valókhoz még ez Extra:-ot hozzárakom!Bármit írhattok ide csak legyen helyed a raktárban!
2011. ápr. 16. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!