Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért ilyen drágák a szerver...

Miért ilyen drágák a szerver gépek?

Figyelt kérdés
És én hogyan tudnék egy saját szervert készíteni, úgy értem veszek egy gépet 16gb rammal és fasza procival jó net és ennyi?
2022. nov. 1. 00:22
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
Nem egészen. Nevezheted szervernek, de attól még nem lesz szervergép. Azokban más proci, alaplap és kiegészítők vannak. Más igénybevételre vannak tervezve.
2022. nov. 1. 00:24
 2/7 anonim válasza:
0%
Szervert csak rendszer gazda tud csinálni neked.
2022. nov. 1. 00:41
 3/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm szépen :)
2022. nov. 1. 00:51
 4/7 anonim ***** válasza:
30%
Vehetsz egy gépet 16 GB RAM-mal és fasza procival, csak amikor lehal, akkor utazhatsz 100 kilométereket a szerverterembe, hogy aztán rájöjj, semmilyen pótalkatrészt nem vittél magaddal és egyetlen informatikai szaküzlet sincsen nyitva éjféli három órakor, de neked reggel 6 órára rendbe kell hoznod a gépet, mert üzletileg kritikus dolgok futnak rajta.
2022. nov. 1. 00:51
 5/7 anonim ***** válasza:
81%

Előre épített brand szervergépek közül válogass. Pl Dell, HP Xenon procival minél több rammal.

OS-nek Linuxxal jobban jársz. BTW mire kell a szerver? Weblaphoz, vagy csak otthoni adattárolásra? Mert utóbbira bármelyik netezésre alkalmas megteszi.

2022. nov. 1. 01:01
 6/7 A kérdező kommentje:
5, azért mert nyitnék saját hosztingot :)
2022. nov. 1. 01:26
 7/7 anonim ***** válasza:
46%
Kósa Lali megmondta: A szervergép attól szervergép, hogy szervergép!
2022. nov. 1. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!