Hogyan lehet CD ről valamit meghajtóra átmásolni?
Figyelt kérdés
2022. okt. 31. 11:22
1/6 anonim 

válasza:

Nyilván berakod a (bármilyen) optikai meghajtóba, aztán megnyitod a fájlkezelőt, ha nem jelenik meg automatikusan. Ha nincs meghajtó, akkor nem fog menni...
2/6 anonim 

válasza:

Esetleg az a gond, hogy nincs CD-olvasód?
3/6 A kérdező kommentje:
Nincs. Egy gagyi asusos laptopra akarok xpt meg 2000 et telepíteni, hogy tudjak rajta régi játékokkal játszani.
Ehhez kell ez a trükk, mert azt sem tudom, hogy hogyan lehet a letöltött file okat is fájlá alakítani...
2022. okt. 31. 12:10
4/6 anonim 

válasza:

Hát, akkor valahonnan szerezni kell, keresel ismerőst, akinek van, ha nincs lehetőség arra, hogy ugyanazt letöltsd netről.
"mert azt sem tudom, hogy hogyan lehet a letöltött file okat is fájlá alakítani..."
. Hát, azt én sem...
5/6 anonim 

válasza:

De egyáltalán nem biztos, hogy régi operációs rendszereket is támogat a géped, utána kell nézni.
6/6 A kérdező kommentje:
A mostani laptopomon van. A valódi kérdés már az isofájlá alakítás
2022. okt. 31. 12:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!