Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi baj lehet? Olyan mintha...

Mi baj lehet? Olyan mintha nehezen állna fel az op rendszer...

Figyelt kérdés
Néha a laptopom indításkor nehezen tölt be. Vagyis teljesen betölti az asztalt. A kint lévő ikonok mind elérhetőek. De a tálca nem tölt be. Ha ráállok az egérrel csak karikázik. Ilyenkor ott fontos ikonok vannak,mint pl a munkámhoz szükséges vpn kapcsolódás stb... de ebből semmi nem elérhető ilyenkor. Van mikor 5-10 perc is kell,hogy a tálcán lévő ikonok betöltsenek. Még a start menübe se tudok bemenni. A laptopom a munkaeszközöm. Nagyon fontos,hogy ne romoljon el. Ennyiből lehet esetleg tudni mi okozhatja a problémát. Másikat venni nem tudok. :( És ha ezt szervízbe viszem nincs miről dolgozzak. Bárkinek bármi tanács? Call centeres vagyok egy futárcégnél. Ha nagyon muszáj persze szervízbe viszem. De hátha van valami megoldás... Acer Core I3 a gépem. Win10 op rendszer.
2022. okt. 27. 07:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A sok frissítés megöli a rendszert. Cseréltesd ki a háttértárat SSD-re
2022. okt. 27. 08:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha HDD van benne akkor mindenképp cserélni kellene egy SSD-re. Millió oka lehet a lassulásnak, a leggyakoribb a sok op rendszerrel induló alkalmazás, ami ha HDD-n van akkor brutálisan belassíthatja a rendszer felállását.
2022. okt. 27. 08:21
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát jó,azt én mármegcsinálni nem tudom... mindenképp szükséges a szervíz vagy egy hozzá értő is meg tudja csinálni?
2022. okt. 27. 08:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem tudjuk a géped pontos paramétereit, így nehéz tanácsot adni. Ha HDD van benne, akkor az SSD-re cserélés sokat segít. Ha memóriából kevesebb, mint 8 GB van benne, akkor egy memória bővítésen is el kell gondolkodni. Ezeket hozzá értő személy is el tudja végezni. De ha ezek most rendben vannak, akkor inkább vidd szervizbe alaposabb átvizsgálásra.
2022. okt. 27. 09:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Rakd ki az asztalra a fontos ikonokat. ;)
2022. okt. 27. 09:40
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm Mindenkinek! Memória rendben van. Hétvégén akkor átnézetem az egyik itteni "szakival"

Kitenném az asztalra az ikonokat, de a problémát nem oldja meg :D

2022. okt. 27. 14:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!