Mi baj lehet? Olyan mintha nehezen állna fel az op rendszer...
Figyelt kérdés
Néha a laptopom indításkor nehezen tölt be. Vagyis teljesen betölti az asztalt. A kint lévő ikonok mind elérhetőek. De a tálca nem tölt be. Ha ráállok az egérrel csak karikázik. Ilyenkor ott fontos ikonok vannak,mint pl a munkámhoz szükséges vpn kapcsolódás stb... de ebből semmi nem elérhető ilyenkor. Van mikor 5-10 perc is kell,hogy a tálcán lévő ikonok betöltsenek. Még a start menübe se tudok bemenni. A laptopom a munkaeszközöm. Nagyon fontos,hogy ne romoljon el. Ennyiből lehet esetleg tudni mi okozhatja a problémát. Másikat venni nem tudok. :( És ha ezt szervízbe viszem nincs miről dolgozzak. Bárkinek bármi tanács? Call centeres vagyok egy futárcégnél. Ha nagyon muszáj persze szervízbe viszem. De hátha van valami megoldás... Acer Core I3 a gépem. Win10 op rendszer.2022. okt. 27. 07:56
1/6 anonim válasza:
A sok frissítés megöli a rendszert. Cseréltesd ki a háttértárat SSD-re
2/6 anonim válasza:
Ha HDD van benne akkor mindenképp cserélni kellene egy SSD-re. Millió oka lehet a lassulásnak, a leggyakoribb a sok op rendszerrel induló alkalmazás, ami ha HDD-n van akkor brutálisan belassíthatja a rendszer felállását.
3/6 A kérdező kommentje:
Hát jó,azt én mármegcsinálni nem tudom... mindenképp szükséges a szervíz vagy egy hozzá értő is meg tudja csinálni?
2022. okt. 27. 08:36
4/6 anonim válasza:
Nem tudjuk a géped pontos paramétereit, így nehéz tanácsot adni. Ha HDD van benne, akkor az SSD-re cserélés sokat segít. Ha memóriából kevesebb, mint 8 GB van benne, akkor egy memória bővítésen is el kell gondolkodni. Ezeket hozzá értő személy is el tudja végezni. De ha ezek most rendben vannak, akkor inkább vidd szervizbe alaposabb átvizsgálásra.
5/6 anonim válasza:
Rakd ki az asztalra a fontos ikonokat. ;)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm Mindenkinek! Memória rendben van. Hétvégén akkor átnézetem az egyik itteni "szakival"
Kitenném az asztalra az ikonokat, de a problémát nem oldja meg :D
2022. okt. 27. 14:30
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!