Fb Marketplace-n miért nem látom ezt a régebbi opciót?
Figyelt kérdés
Régen, ha meghirdettem valamit, akkor utána felajánlotta, hogy "meghirdetés további helyeken". Ha erre rámentem, akkor ki lehetett választani csoportokat, ahol szintén meghirdette. Ha töröltem a Marketről, akkor pedig az összes további helyről törölte.
Most ez nincs. Ha már meghirdettem a Marketen, akkor sincs sehol ez az opció. Se telóról, se asztali gépről. Valamit én állítottam el, vagy megszűnt ez a lehetőség?
2022. okt. 22. 19:37
1/1 A kérdező kommentje:
Közben megpróbáltam ugyanabban a böngészőben egy másik felhasználói fiókkal. Annál működik, tehát valószínűleg én állítottam el valamit. De vajon mit??
Az elrejtés az ismerősök elől nem aktív tehát nem az kavar be.
2022. okt. 22. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!