Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit gondolsz erről a laptopról...

Mit gondolsz erről a laptopról egy 16 éves lánynak?

Figyelt kérdés
[link]
2022. okt. 22. 18:24
 1/5 anonim ***** válasza:
38%
Nem az számít, hogy kinek kell, hanem hogy mire. Ez pl. pasziánszozásra tökéletes, netezésre kicsit döcögősen, de elmegy. Viszont ha már kinéztél egy típust, érdemes rákeresni más boltokban vagy árukeresőn, mert biztos, hogy nem a vodkafontól a legjobb vétel.
2022. okt. 22. 18:42
 2/5 anonim ***** válasza:
88%
Miért lenne ezen döcögős a netezés? Ha megnyit 40+ tabot akkor nyilván, de normálisan használva nem lesz probléma.
2022. okt. 22. 18:45
 3/5 anonim ***** válasza:
87%
Az igaz, hogy nem az a lényeg, mennyi idős lesz a gazdája, hanem hogy mire lenne használva a gép. De a linkelt gép bőven jó általános használatra, netezés, Office, gyengébb játékok...
2022. okt. 22. 19:00
 4/5 anonim ***** válasza:
88%
Nem tudom, hogy a 16 éves lány mire akarja használni. Ha pl. videót akar vágni rajta, akkor ahhoz kevés lesz. Ha sulis dolgokra, beadandókat írni, jegyzetelni, akkor bőven elég.
2022. okt. 22. 19:31
 5/5 Darius- válasza:
Szerintem jo, nekem is ilyen van
2022. okt. 22. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!