Milyen laptopot vegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok, a segítségeteket szeretném kérni, mivel én egyetalan nem értek hozzá..
Igazából tanuláshoz, netezeshez és maximum filmezeshez fogom használni, szóval nem kell csúcs kategória.. jó lenne minél olcsóbban megúszni.. ami fontos, hogy ha valami tönkre megy benne,könnyű legyen "szerelni", ne kelljen szetbombazni az egészet.
Előre is köszönöm!
2022. okt. 22. 16:38
1/3 anonim válasza:
Ha olcsón szeretnéd megúszni, javaslom, hogy nézz körül ebay-en hátha van valami használt olcsón. Egyébként én egy Dell precision m6500-ast vettem pár hónapja i7-es procival 2gb-os videokártyával 16gb rammal. Teljesen meg vagyok vele elégedve még így 10 évesen is hozza a formát. De ha nem értesz hozzájuk, akkor vegyél újat de acer vagy dell legyen. Esetleg hp. És min 3év garival vedd.
2/3 anonim válasza:
Erre igazából megfelel szinte bármilyen laptop ami működik.
Ha minél olcsóbban akarod megúszni akkor inkább hardverapro.hu-t ajánlom. Meg azt, hogy vigyél magaddal valakit aki kicsit jobban is ért hozzá és megnézi mielőtt megveszed.
Könnyen szerelhető laptop meg nincs. Csak nehezen szerelhető meg szerelhetetlen.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget!
2022. okt. 22. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!