Ha egy külső adathordozón néhány GB hely maradt,és így a tárhely mennyiséget piros csíkkal jelzi,attól elindulnak rendesen a rajta lévő videók? Vagy csak akkor lehet rendesen lejátszani,ha még kék a csík,nem telik be majdnem teljesen az adathordozó?
Figyelt kérdés
2022. okt. 19. 07:10
11/13 anonim válasza:
8 vagyok. Bocs most nézem hogy USB lemezeknél csak azt írja hogy USB, belső lemezeknél mondja csak meg hogy HDD vagy SSD.
Akkor a neve alapján keresd ki a neten hogy hdd vagy ssd...
12/13 A kérdező kommentje:
Sikerült megnéznem, HDD. Így akkor nem akadály a piros tartomány ugye?
2022. okt. 22. 14:38
13/13 A kérdező kommentje:
Még egy kérdés,most történt. Torrent oldalakról amit letöltöttem pár napja,tettem át az adathordozóra. A számítógép kikapcsolt valami hiba miatt és én újra bekapcsoltam. Az adathordozón lévő videók sérülhettek,vagy átkerülhettek esetleg máshova emiatt és most így nem jó mappában vannak esetleg? Vagy ilyen nem történhetett attól,hogy éppen be volt dugva az adathordozó? Csak azért vagyok megijedve,mert a töltések amiket néhány napja csináltam az ncore-ról,újra elkezdtek töltődni (de nem tudom miért) mikor újra indult a számítógép.
2022. okt. 22. 15:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!