Miért írja a monitorom, hogy "HDMI NO SIGNAL" amikor bekapcsolom a gépet?
Figyelt kérdés
Beruháztam egy új alaplapra, procira, vidikártyára és RAM-okra. Mindent összedugtam, de hiába kapcsolom be a gépet, a monitorom sötét marad. Magával a monitorral meg a HDMI kábellel nem lehet baj, mert rákötöttem egy laptopot, és akkor működött. Ezeket próbáltam: 1. másik GPU HDMI slot-ba dugtam 2. az alaplapi HDMI slot-ba dugtam 3. CMOS reseteltem 4. megtisztítottam a RAM-okat, de semmi nem vált be. Volt amikor a NO SIGNAL felirat mögött kék háttér volt, volt amikor fekete, ez nem tudom jelenthet-e valamit2022. okt. 18. 12:15
11/11 A kérdező kommentje:
18:00 Köszönöm, szerintem ez lesz a baj. Lehet ezzel majd megoldódik, ezt nem próbáltam, de nem is láttam sehol megoldásnak erre a problémára
2022. okt. 18. 22:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!