Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért így menti a videót?

Miért így menti a videót?

Figyelt kérdés
Az InShot nevű telefonos alkalmazással szeretnék videót vágni. Egy kb. 2 és negyed óra hosszúságú filmből szeretném az első jelenetet kívágni (2 perc 16 másodperc hosszú). (A filmet természetesen legálisan szereztem be, a kivágott jelenetből semmi hasznot nem tervezek szerezni, és nem osztom meg sehol). Viszont amikor lementem az elkészült videót, akkor olyan, mintha a telítettség, a fényerő, a kontraszt és a hőmérséklet a maximumra lenne állítva, pedig én ezekhez hozzá sem nyúltam. Miért van ez? És hogy lehetne megoldani?

2022. okt. 16. 22:14
 1/6 A kérdező kommentje:
A videót nem merem ide beküldeni, mert a moderátorok harpnak. Viszont bárkinek elküldöm privátba.
2022. okt. 16. 22:17
 2/6 anonim ***** válasza:
Ingyenes, telefonos akármiktől sokat ne várj...
2022. okt. 16. 22:23
 3/6 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam egy fizetős alkalmazást is (természetesen fizettem is érte, teljesen legálisan),viszont az se tudta jobban megcsinálni. Vagyis hát annyi különbség volt, hogy az le se tudta menteni a videót, és csak egy 0:00:00 hosszú, 0kb-os "fájlt" mentett le. Továbbá a galériában megnyitva a "szerkesztés" funkcióval is próbáltam, de úgy is ilyen.
2022. okt. 16. 22:34
 4/6 A kérdező kommentje:
És megpróbáltam egy másik (természetesen 100%-ig legálisan megszerzett) filmmel is. Az is ilyen.
2022. okt. 16. 22:38
 5/6 fersk ***** válasza:
Talán az alkalmazás beállításaihoz mégis hozzá kellene nyúlnod...
2022. okt. 17. 00:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Lehet hogy a szerzői jogi szarságok miatt van? Megpróbáltam a Sherksophone-nal és úgy normális volt.
2022. okt. 17. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!