Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Xp-t nem engedi telepíteni....

Xp-t nem engedi telepíteni. Miért?

Figyelt kérdés

Win7-em volt de felakarom rakni mellé az XP-t.Tudom hogy ez megoldható win7 törlése nélkül is csak a tudásomat sztem meghaladja ahogy olvasgattam ennek menetét^^

Szóval letöröltem minden partíciót, a windows7-et is szal winchester full üres volt gyakorlatilag.

Berakom az XP telepítő lemezt de csak olyan választások vannak hogy "más gyártótól származó RAID..." ezt nem tudom pontosan hogy volt már de ilyesmi és ehhez f6-ot kellett nyomni meg volt olyan hogy rendszer helyreállításhoz nyomj F2-öt. De olyan h telepítés nem volt.Pedig telepítettem már párszor ezzel a lemezzel.Mi lehet a gond?

2010. szept. 27. 15:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Gondolod,hogy egy sata driver van a világon?Ha ez nagyon friss alaplap,akkor lehet,hogy ezé még nincs benne.
2010. szept. 27. 18:29
 12/20 A kérdező kommentje:
3 éves már a gép.Ez a sata cucc meg elvileg floppyn van úgy olvastam, de még csak floppy megható sincs a gépben + nem is adtak semmilyen floppyt.
2010. szept. 27. 19:01
 13/20 A kérdező kommentje:
EZ csak az én gondolatmenetem, de tegyük fel hogy alapból ráraktak egy XP-t amikor megvettem újan a gépet, és ha utána csak néha néha újra lett telepítve akkor mivel rajta volt az XP ezért nem kért semmi sata drivert meg ilyesmiket.Most viszont hogy már nincs XP a gépem csak win7, így újra kellene sata driver hozzá?
2010. szept. 27. 19:10
 14/20 anonim ***** válasza:

Az xp milyen?Javítócsomag van benne?A merevlemez sata egyáltalán,ha IDE akkor ez téves vonal lenne,másfelé kell keresgélni.

/írtad,hogy más gépekre felment az xp,de lehet,hogy egyikben sem sata merevlemez volt/

2010. szept. 27. 19:13
 15/20 A kérdező kommentje:

Próbáltam sp2 és sp3-as XP-vel is.

A winyó amúgy SATA

2010. szept. 27. 19:42
 16/20 anonim ***** válasza:
Az amivel lett már telepítve,az megvan?Vagy azzal is próbáltad?
2010. szept. 27. 19:45
 17/20 A kérdező kommentje:
Megvan, próbáltam vele de az amit írtam ideáig is.
2010. szept. 27. 19:58
 18/20 anonim ***** válasza:

Ha úgy van,ahogy leírtad akkor feladom.Nem ugrik már be új ötlet.Esetleg formázd le még azt a partíciót,amire az XP menne és aztán próbáld telepíteni.....

/Amit kiír üzenet,az a sata driver hiányára utalhatna,de ha ezzel a telepítővel felment már,akkor az nem lehet.Nem volt esetleg alaplapcsere közben?/

2010. szept. 27. 20:38
 19/20 A kérdező kommentje:
Amúgy max úgy lett felrakva az XP hogy már rajta volt csak újra lett telepítve.Nem tudom hogy ilyen esetben is kellene e hozzá driver.
2010. szept. 28. 16:11
 20/20 A kérdező kommentje:
Nem volt alapcsere, meg le is formáztam, az az igazság hogy nem emlékszem már pontosan hogy is meg mikor volt telepítve az XP, de volt olyan is hogy egy ismerős csinálta meg nekem azt meg nem tudom hogy ő hogyan. De szerintem telepítettem újra már én is. Kicsit jegelem asszem az ügyet, de akkor gondolom valami floppy meghajtó nélküli megoldás kellene nekem, majd egyszer utána olvasok hogy is kell azt.
2010. szept. 28. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!