Nem sikerül kitölteni a népszámlálás kérdőívet mert azt írja nem létező kérdőív! Valakinek sikerült?
Miféle email? Az valami átverős levél.
Papíron kinyomtatva kapod meg.
Nem küldik emailban. Levél jött mindenkinek lakcímre.
Én pl simán kisbetűvel töltöttem ki és átalakította nagyra.
A kódot én pl kisbetűvel írtam, simán nagybetűvel jelent meg a belépésnél. A szóközöket ki kell hagyni
Jogos. Elnézést.
A belépési kódban valóban csak nagybetűk és számok voltak, csak a kitöltés végén kapott visszaigazoló kódban vannak kicsik nagyok vegyesen.
#2/8/10 vagyok.
Alapesetben levélben érkezik:
"A belépési kódot tartalmazó felkérő levelet postai úton küldtük el név nélkül, házszámra címzett borítékban. A belépési kóddal tudja kitölteni a kérdőívet a lakásról és a benne élő személyekről."
Ha már felhasználtad, elvesztetted vagy nem kaptál belépési kódot, ügyfélkapun keresztül igényelheted (az alábbi oldalon: [link] keresztül):
"Új kód igényléséhez központi ügyfélkapus (KAÜ-s) bejelentkezés szükséges, amely történhet ügyfélkapuval, elektronikus személyi igazolvánnyal, telefonos vagy arcképes azonosítással."
és mivel "az igénylés során az elektronikus űrlapon meg kell adnia:
- az e-mail címét, amelyre a kód meg fog érkezni;
- azt a lakcímet, amelyre vonatkozóan a kérdőívkitöltés történik."
(idézet forrása: [link] ), ezért akkor már kaphatja az ember e-mailben a kódot.
Ha ez során valami problémába futsz bele, a legtisztább - mint már javasoltam - hogy vedd fel az ügyfélszolgálatukkal a kapcsolatot - ahogy azt a Gyakran Ismételt Kérdéseknél javasolják is:
"Mit tegyek, ha elakadok a kitöltés közben?
A kérdőív kitöltése közben a kérdés mellett megjelenő információ tartalmaz útmutatást a válaszadáshoz, továbbá bármikor elérhető a teljes Kitöltési útmutató is. Amennyiben nem találná a választ kérdésére, úgy keressen minket bizalommal ingyenesen hívható zöldszámunkon (06-80-080-143), vagy a kapcsolat@nepszamlalas2022.hu e-mail címen."
A KÓD jön levélben, nem az egész kérdőív!
Lehet, hogy csalóktól kaptad a levelet, akkor arra ne válaszolj. A honlapra menj fel [link] ott írd be a kódot, és válaszolj azokra a kérdésekre.
#17:
A kérdező az alábbit írta a #6-os hozzászólásában:
"E-mailben kaptam a jelszót amivel be tudok lépni"
tehát csak a "jelszót" kapta, nem "az egész kérdőívet" - mint te feltételezted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!