Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nem sikerül kitölteni a...

Nem sikerül kitölteni a népszámlálás kérdőívet mert azt írja nem létező kérdőív! Valakinek sikerült?

Figyelt kérdés
2022. okt. 12. 18:54
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
63%

Miféle email? Az valami átverős levél.

Papíron kinyomtatva kapod meg.

2022. okt. 12. 20:16
 12/23 anonim ***** válasza:
63%

Nem küldik emailban. Levél jött mindenkinek lakcímre.

Én pl simán kisbetűvel töltöttem ki és átalakította nagyra.

2022. okt. 12. 20:43
 13/23 A kérdező kommentje:
11. Nem nem hozta a postás! Ezért e-mailben küldték!
2022. okt. 12. 20:43
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

[link]

A kódot én pl kisbetűvel írtam, simán nagybetűvel jelent meg a belépésnél. A szóközöket ki kell hagyni

2022. okt. 12. 20:59
 15/23 anonim ***** válasza:

Jogos. Elnézést.

A belépési kódban valóban csak nagybetűk és számok voltak, csak a kitöltés végén kapott visszaigazoló kódban vannak kicsik nagyok vegyesen.

2022. okt. 12. 21:50
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

#2/8/10 vagyok.

Alapesetben levélben érkezik:

"A belépési kódot tartalmazó felkérő levelet postai úton küldtük el név nélkül, házszámra címzett borítékban. A belépési kóddal tudja kitölteni a kérdőívet a lakásról és a benne élő személyekről."

Ha már felhasználtad, elvesztetted vagy nem kaptál belépési kódot, ügyfélkapun keresztül igényelheted (az alábbi oldalon: [link] keresztül):

"Új kód igényléséhez központi ügyfélkapus (KAÜ-s) bejelentkezés szükséges, amely történhet ügyfélkapuval, elektronikus személyi igazolvánnyal, telefonos vagy arcképes azonosítással."

és mivel "az igénylés során az elektronikus űrlapon meg kell adnia:

- az e-mail címét, amelyre a kód meg fog érkezni;

- azt a lakcímet, amelyre vonatkozóan a kérdőívkitöltés történik."

(idézet forrása: [link] ), ezért akkor már kaphatja az ember e-mailben a kódot.

Ha ez során valami problémába futsz bele, a legtisztább - mint már javasoltam - hogy vedd fel az ügyfélszolgálatukkal a kapcsolatot - ahogy azt a Gyakran Ismételt Kérdéseknél javasolják is:

"Mit tegyek, ha elakadok a kitöltés közben?

A kérdőív kitöltése közben a kérdés mellett megjelenő információ tartalmaz útmutatást a válaszadáshoz, továbbá bármikor elérhető a teljes Kitöltési útmutató is. Amennyiben nem találná a választ kérdésére, úgy keressen minket bizalommal ingyenesen hívható zöldszámunkon (06-80-080-143), vagy a kapcsolat@nepszamlalas2022.hu e-mail címen."

[link]

2022. okt. 12. 22:09
 17/23 anonim válasza:

A KÓD jön levélben, nem az egész kérdőív!

Lehet, hogy csalóktól kaptad a levelet, akkor arra ne válaszolj. A honlapra menj fel [link] ott írd be a kódot, és válaszolj azokra a kérdésekre.

2022. okt. 16. 10:53
 18/23 anonim ***** válasza:

#17:

A kérdező az alábbit írta a #6-os hozzászólásában:

"E-mailben kaptam a jelszót amivel be tudok lépni"

tehát csak a "jelszót" kapta, nem "az egész kérdőívet" - mint te feltételezted.

2022. okt. 16. 11:59
 19/23 anonim válasza:
Kértél új kódot ennyi
2022. okt. 16. 15:02
 20/23 anonim válasza:
* kérjél
2022. okt. 16. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!