Normális az,hogy amikor a pc-t bekapcsolom,felpörög a ventillátor?
Figyelt kérdés
Ajándékba kaptam a gépet,a tulaj sem tud róla semmit. Müködik rendben,de amikor bekapcsolom,felpörög a venti,a cpunál,és ugy indul. Elöző gépemen ami egy régi pentium 4 volt ott simán indultak a ventik. Vagy lehet ezt szabályozni a biosban?2022. okt. 10. 19:51
1/14 anonim válasza:
Lehet gondja van a ventinek már az elindulással, és addig növeli a feszültséget, amíg meg nem indul.
De lehet normális is, kitakarítja magát. Vannak ilyen alaplapok, amik 100%-on indítják a ventit, hogy a letapadt port fellazítsák.
2/14 A kérdező kommentje:
Megnéztem nem akadozik,utána szép normál sebességgel megy.
2022. okt. 10. 20:08
4/14 anonim válasza:
Nekem az Asus lapom is ugyanígy vezérli a ventiket.
5/14 A kérdező kommentje:
gigabyte alaplap
2022. okt. 10. 20:42
6/14 A kérdező kommentje:
John_McClane,akkor nem hibára utal,csak mert még nem találkoztam ilyen géppel.
2022. okt. 10. 20:43
7/14 anonim válasza:
Az én Asus-om is úgy indul, hogy egy pár másodpercre felpörög majd beáll normálra.
8/14 anonim válasza:
Pár hónapos 900 ezres gépem úgy indul, hogy a AIO hűtő 3 ventilátorát csumára felpörgeti, 1-2 másodpercre rá a gépházban lévő 4 ventilátort is olyan 70-80%-ra. Konkrétan olyan hangja van a gépnek bekapcsolás után mintha valami ipari elszívó kapcsolna be.
Teljesen normális egyébként.
9/14 anonim válasza:
Ja és szintén Asus Z690-es lap.
10/14 A kérdező kommentje:
köszi,csak utoljára pentium 4-em volt régen az utolsó gépem,az nem csinált ilyet. Amúgy ennek a felpörgésnek mi értelme?
2022. okt. 10. 21:33
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!