Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit jelent az Asus-nál a ZEN?

Mit jelent az Asus-nál a ZEN?

Figyelt kérdés
Asus hardverek Zen fantátzianéven jönnek ki mostanában. Zenbook, ZenWifi... Mit takar pontosan a Zen? Gondolom valami olyasmi lehet mögötte mint a ROG (Revolution Of Game), a játékosoknak szánt hardverek esetében. Tudja valaki?
2022. okt. 9. 09:04
 1/4 anonim ***** válasza:

Csak ennyi.

[link]

2022. okt. 9. 10:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Amúgy a komolyabb cuccokat sorolják ide.
2022. okt. 9. 10:32
 3/4 A kérdező kommentje:

1: Igen, ezt az infót megtaláltam én is. De ez zéró hasznosságú infó. Semmi köze a kérdéshez. A ROG meg gondolom akkor szarv... :) [link]

2: Idáig is eljutottam. De mitől komolyabb egy ilyen cucc mint a többi? Többféle ZEN eszköz is van Asusék repertoárjában: Zen Powerbank, Zenphone, Zenbook, ZenWifi. Vajon mitől "ZEN-élnek" ezek? Limitált változat lehet, vagy pont tuning? (Nem hiszem, hogy tényleg ilyesmit jelentene, csak hirtelen ez jutott eszembe. Vagy valami spec célra szánták őket, ipari felhasználásra pl.)

2022. okt. 9. 19:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha megnyugtat, az Asus sem ír erről semmit. Kb. 10 éve emlegettek zen-filozófiát utoljára.
2022. okt. 9. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!