Új laptopot hogy éri meg jobban venni, előretelepített Windows-al, vagy anélkül?
Figyelt kérdés
2022. okt. 7. 16:59
1/7 anonim válasza:
Attól függ mekkora az árkülönbség
2/7 anonim válasza:
1500 forint egy win 10-11 kulcs, ennek tükrében mérlegelj.
Ha nem céges laptop lesz ahol fontos, hogy számlás legyen a Windows, akkor biztos nem vennék előretelepített gépet.
3/7 anonim válasza:
Ha kell az eredeti Windows, de még nincs, akkor igen.
4/7 anonim válasza:
Egy-két ezer forint egy "szürke" windows, ami ugyebár eredeti és jogtiszta, csak nem kereskedelmi forgalomra szánták. Ha nem okoz problémát egy windows feltelepítése, akkor én nem adnék érte többet, csak mert telepítve van.
5/7 anonim válasza:
Egyébként hol annyi? Én 20$ körül találok csak
6/7 anonim válasza:
Magánszemélyeknél olcsóbb. Pl. ennél az embernél 2400ft [link]
Van amikor kilehet fogni 1500ft-ért is, bár az a +1000 forint szerintem nem tétel, hogy legyen egy jogtiszta rendszered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!