Bekékült a monitorom! Néha még vissza vált fehérre, de kezdek idegrohamot kapni. Mi baja? Mit tehetnék?
Milyen oprendszer? Úgy általánosságban minden kékebb, vagy konkrétan kék képernyőt kapsz? Konkrét programok futtatásánál kékül el? Vagy a monitor hosszabb működése után (fehéren indul, de egyszer csak bekékül és úgy marad)? Milyen monitor? CRT? LCD? Mennyi idős?
Mert így a kérdés nem túl informatív...
Az oprendszer az Windows7
Amikor először történt akkor épp tanultam rajta kb. már 3 órája és egyszercsak aminek fehérnek kellett volna lennie bekékült.. Ilyen világos kék, picit neonos..
Aztán bátyám mondta, hogy húzzam ki és aztán dugjam vissza a monitort és megjavult. Aztán ismét átváltott kékre, de aztán magáról vissza jött fehérre.
Tegnap jöttem rá, hogy olyan mintha színvak lenne. Mert sárga, kék, lila, mustárszín amit megjelenít.
A monitor az Samsung és ilyen lapos, gondolom, hogy akkor LCD. A monitor menüje angol szóval túl sokra avval se mentem.
Tegnap óta nem fehérült ki és kezdek idegrohamot kapni, mivel nekem a tanulmányaimban fontos szerepet játszanak a színek, sokat kell számítógép előtt tanulnom és Most ez mind lehetetlen. Remélem tudtok segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!