Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Bekékült a monitorom! Néha...

Bekékült a monitorom! Néha még vissza vált fehérre, de kezdek idegrohamot kapni. Mi baja? Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
2010. szept. 26. 22:19
 1/4 zsomkovacs ***** válasza:

Milyen oprendszer? Úgy általánosságban minden kékebb, vagy konkrétan kék képernyőt kapsz? Konkrét programok futtatásánál kékül el? Vagy a monitor hosszabb működése után (fehéren indul, de egyszer csak bekékül és úgy marad)? Milyen monitor? CRT? LCD? Mennyi idős?

Mert így a kérdés nem túl informatív...

2010. szept. 26. 22:50
 2/4 A kérdező kommentje:

Az oprendszer az Windows7

Amikor először történt akkor épp tanultam rajta kb. már 3 órája és egyszercsak aminek fehérnek kellett volna lennie bekékült.. Ilyen világos kék, picit neonos..

Aztán bátyám mondta, hogy húzzam ki és aztán dugjam vissza a monitort és megjavult. Aztán ismét átváltott kékre, de aztán magáról vissza jött fehérre.

Tegnap jöttem rá, hogy olyan mintha színvak lenne. Mert sárga, kék, lila, mustárszín amit megjelenít.

A monitor az Samsung és ilyen lapos, gondolom, hogy akkor LCD. A monitor menüje angol szóval túl sokra avval se mentem.

Tegnap óta nem fehérült ki és kezdek idegrohamot kapni, mivel nekem a tanulmányaimban fontos szerepet játszanak a színek, sokat kell számítógép előtt tanulnom és Most ez mind lehetetlen. Remélem tudtok segíteni.

2010. szept. 27. 14:17
 3/4 A kérdező kommentje:
Nagy nehezen vissza szereztem a régi monitorom, de avval is ugyan ez a helyzet, ez is kék. :/
2010. szept. 27. 16:23
 4/4 anonim ***** válasza:
kidörzsölted a D-sub kábelt. Cseréld ki, és megoldódik a probléma
2010. szept. 27. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!