Van olyan videóvágó program amit egyszer kell megvenni (nem havonta fizetni) és nem annyira nehéz használni?
Figyelt kérdés
nem kell annyira egyszerűnek lennie, de azért ne legyen túl bonyolult.2022. okt. 3. 18:31
1/4 anonim válasza:
Olive, Openshot, Shotcut, Kdenlive, Davinci Resolve - ezek mindegyike ingyenes.
2/4 SIDLER22 válasza:
Ezeket akartam én is írni. Kicsit lépjél ki ebből a fizetős körből kérdező. Az Open Source szoftverek között is vannak egész használhatóak. Nekem például az egész rendszerem Open Source és sokkal jobb/gyorsabb mint egy Windows.
3/4 A kérdező kommentje:
egy barátomtól is kérdeztem, de ő azt mondta ingyen ne akarják videóvágó programot.xd megnézem ezeket. köszi!
2022. okt. 3. 19:14
4/4 anonim válasza:
Vegas-nak van előfizetéses és megvásárlós változata is, csak picit el van rejtve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!