Honnan lehet letölteni a Kaptár túlvilágot ingyen? magyar szinkronnal
Figyelt kérdés
linket lécci
köszönöm
2010. szept. 26. 18:10
1/3 anonim válasza:
Ahogy elnézem egy premier szóval szerintem még nincs fenn magyarul. 1-2 hét és meglesz. Így keress majd rá:
kaptár 4 szinkronos letöltés
2/3 anonim válasza:
Minden magyar torrent oldalon fent van mozis magyar szinkronnal, ha így megfelel.Tökéletes minőségbe még pár hónap.
3/3 anonim válasza:
Bocsi de szerintem ezt az oldalt nem arra találták ki hogy mindenki az kérdezgesse Hogy " ezt honnan lehet letölteni"
Ha még eddig nem tudtad most szólok hogy ez bűncselekménynek minősül és keményen megbüntetnek ha észrevesznek
Szerintem ne ilyen nyilvános oldalakra hagyatkozz hanem google
Köszönöm
Amúgy pedig még tényleg kell várni hogy normális minőségbe feltegyék most csak mozis van én 2-t változatot néztem de a minősége enyhén szólva sz@r (lehet hogy az a baj hogy megszoktam az 1080p-set)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!