A pendriveommal nem tudok csinálni semmit. Formálni se tudom se semmi. Mit tegyekk?
Az error: A windows nem tudja formázni, meg Helyezzen be lemezt.
Faluban élek és nem nagyon van ilyesmi bolt.
Hát ebből csak egyetlen tanulság vonható le: Kocsmában csak fröccsöt veszünk, nem pedig pendrájvot, arra ott a pendrájv bolt.
Ez egy megbízható és olcsó webáruház, többször rendeltem már tőlük.
"kingston G3 egy kocsmában"
Múltkor láttam egy frappáns választ egy hasonló kérdésnél. Megpróbálom szó szerint idézni: Átb@sztak.
Ahogy írtam az 1-es válaszban: Kérd vissza a pénzt!
Vagy legalább engedd le a biciklije kerekét.
Amúgy ki a fenének van manapság pénze kocsmába járni? A mi falunkban most zárt be az utolsó kocsma!! Már egy kocsmát sem lehet fenntartani.... itt a vég!
Egy ilyen ócskasággal nem foglalkoznék, mert soha nem lehet benne megbízni. Ha 1-2 kisérletre nem sikerült formázni, akkor annak valami mkomoly baja van. Ha véletlenül valamilyen extra módszerrel, programmal sikerülne is leformázni, akkor sem bíznék meg benne és tennék rá semmiféle adatot, mert ki tudja mikor döglik meg újra.
Tutira mondom: dobd el!
Csak az idődet pazarolod rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!