Facebook értesítéseknél jött. Mit jelent ez számomra? Egyáltalán nekem szól?
Egyáltalán nekem szól?
Network Registry Corporation 1065602114
8 p. ·
Kedves Admin oldal!
Oldalad korlátozott, ami azt jelenti, hogy a fiókod által kezelt oldal megsértette a Facebook közösségi alapelveit és irányelveit.
Az Ön védelme érdekében az oldaladat nem mindenki láthatja a Facebookon, és nem használhatod.
Az alábbi linken igazolja, hogy Ön a fiók tulajdonosa: https:// ****/ch73-wherresyiourswsorkj
A Facebook közösségi szabványai szerint 24 órája van ezen lépések végrehajtására, hogy megakadályozza fiókja végleges letiltását.
Köszönjük, hogy segít nekünk a Facebook karbantartásának javításában.
Üdvözlettel.
Meta Community Standards Team.
.
.A csillag helyén a tinyurl pont com szerepel, csak a GYK nem engedte beírni.
.
figyi, el kell utalnod nekem 1000 eurót, különben letiltom a facebookodat.
Üdv, Mark Zuckerberg
ui: Kis Pista néven lesz a számla, amire utalnod kell, de ez ne tévesszen meg, én kapom meg a pénzt. Pusy, Mark.
Beléptem arra a linkre, amit írtak.
Az "előző bejelentkezésnél" ez szerepelt:
Ez a Telekom modememé.
A lényeg, hogy soha ne adj meg semmilyen Facebookos adatot a Facebookon kívüli oldalakon. Mindig figyeld, hogy mi olvasható a felülső címsorban. Amennyiben nem a "Facebook.com" oldalon vagy, ne adj meg semmilyen adatot. A Facebook is csak biztonsági okokból szokott jelszót kérni.
A "Faccebok.com" nem az eredeti Facebook. A "Facebok.com" sem az. A "Faacebook" sem. A "Faccebookk" sem. A "FFacebook.com" sem. A "Faceboook.com" sem. És semmi sem, csak a www.facebook.com.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!