Ez a monitor mennyire éri meg az árát?
Jelenleg egy 60 hz-s monitorom van, ezért szeretnék egy jobbat. Mindenképpen gamer monitor kell, mett leginkább játékra használom a gépem.
Nem rossz kis monitor. Viszont csak akkor vedd meg, ha a géped bírni fogja a 1440p-t.
Nekem gyakorlatilag ugyan ilyen 165Hz-es 1440p-s monitorom van csak Asus TUF gaming.
Még nem volt meg az új VGA, 1080p-ben játszottam rajta és nagyon undorító volt a képe. Alig vártam, hogy végre 1440p-ben használhassam. A 27 coll már nem való FHD-ra.
300 nit fényerő nekem kevés. Ennyiért már 450-600-at várok el, hasonló adottságok mellett.
Nyilvánvalóan a gsync nyomja meg az árát... van valami olyan, ami miatt gsyncre van szükséged a freesynccel szemben?
(Nvidiák is tudnak már freesyncet az 1000 széria óta (kizárólag displayporton keresztül))
Ha nincs, akkor vagy olcsóbban találj hasonló, de freesync monitort, vagy vegyél ennyiért egy ugyanilyen, de már hdr képes (min 450-600 nit-es (nit = cd/m²) freesync monitort.
A gsync sajnos sokat kóstál, drágít, cserébe meg alig tud többet a freesyncnél. (Nem is tudom mikben jobb... néhány extra funkció, ami nekem pl totál felesleges... nézz utána!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!