Mit tegyek ha minimális informatikai ismeretek mellett teljesen meg akarom érteni hogy mi az hogy bitcoin?
Értelmeztem a kérdést. Abba, hogy TELJESEN meg akarod érteni a Bitcoint a forráskód tanulmányozása is beletartozik fogalmilag. Én ezért hoztam fel neked a forráskód tanulmányozását. Majd próbáltalak rávezetni, hogy fölösleges ezt megtanulni.
A tőzsdei részét azt infó tudás nélkül is meg tudod érteni. Ahhoz csak gazdasági tudás kell.
Az infós részéről elég elméletben tudni az alap működését. Ez egyfajta "biztonságot" ad a fedezetére. Hitelességet fog adni neked a Bitcoinra azzal, hogy megérted miért nem lehet feltörni és miért nem lehet belőle milliárd egységeket csinálni. A forráskódot tanulmányozni (hacsak nem akarsz kriptó programozónak menni) tök fölösleges.
Ezt tapasztalom itt másoknál is ezen az oldalon.
Nem tudják mi mire való és, hogy szükségük van-e rá, de nekik a legújabb és legjobb kell mindenből. Nemrég egy srác beírta, hogy sokáig használható gépet szeretne és főleg játszik rajta, szóval a legújabb Ryzen szériából mi a 8 vagy a 12 magos változatot ajánljuk-e. Megmondtam neki, hogy még a 6 magos változat sem lenne szükséges arra amire Ő szeretné használni és 7-8 évig simán el lenne egy 6 magos régebbi kiadású processzorral. Majd közölte, hogy Ő ezt már eldöntötte és ilyet szeretne és kész. Nincs vita.
Az ilyen embereken nem lehet segíteni. Mennek a marketingdumák után és megveszik rekord áron a dolgokat. Aztán soha nem is fogják kihasználni.
Neked felesleges mert lusta vagy.
Tőzsdei részről nem is volt szó, Ne keverjük a fogalmakat attól hogy lehet vele tőzsdézni az csak egy dolog, de nem ez a kérdés.
Az hogy nem lehet feltörni csak egy mese. Fel lehet törni csak nagyjából az a helyzet mint az arany gyártásnál többe kerülne feltörni mint amennyit lehet nyerni vele. Mégse lenne olyan rossz ötlet ha megértenéd mert jelenleg kevesebbet tudsz róla mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!