Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A konnektor lehet a rossz...

A konnektor lehet a rossz vagy a laptop töltőm?

Figyelt kérdés
Amikor bevan dugva töltőre és sokat áll így bekapcsolva úgy, hogy nincs hozzányúlva elkezd sistergő hangot kiadni a laptop és vibrál a képernyője, ilyenkor egyből kihúztam a laptopból a töltőt és abba is hagyta, de ahogy visszadugtam pár mp. múlva már nem csinálta tovább. Nem sokszor 2X fordult eddig elő.

2022. szept. 23. 10:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Egy konnektorban nem sok minden tud elromlani. Ez a töltő lesz vagy maga a laptop azon része ami a töltés vezerleseeert és a feszültségekert felel.
2022. szept. 23. 10:13
 2/4 A kérdező kommentje:
hát nem tudom, egy előző házunkban már volt példa 1X rossz konnektorra amit cserélni kellet. Itt meg nemrég 2-3 éve lett újravezetékelve az egész lakás. Másik konnektornál nem csinálta még soha de ebben se mindig csinálja. A laptop meg nem új kb 4-5 éves de eddig ennek se volt sose baja.
2022. szept. 23. 10:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Ki kell próbálni másik aljzatba, akkor kiderül a töltő hibás-e.

Ha a konnektorban laza az érintkezés, nincs meghúzva rendesen, az is okozhat "recegést"...

2022. szept. 23. 10:49
 4/4 anonim ***** válasza:
60%
A konnektor vagy érintkezik, vagy nem, vagy rosszul és szikrázik, amitől kigyullad a lakás. Ha egyik sem a helyzet, akkor a laptoppal lesz a gond. A tápok szeretnek hullani sajnos, mert a kondenzátor, ami ezeknek a lelke, fogyóeszköz, mint az akkumulátor.
2022. szept. 23. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!