Miért nem látom az átszállásos vonatokat a menetrendeknél?
Már egy ideje van ez, hogy amikor vonatot nézek Székesfehérvárról Budapestre a Délibe, nem mutatja az átszállásos vonatokat. Például azt, ami eredetileg Kőbánya-Kispestre megy, de pl Tárnokon vagy Kelenföldön átszállhatok egy Délibe menő vonatra.
Gépen se a MÁV-Start oldalon se a menetrendek.hu-n nem mutatja ezeket a vonatokat. Egy ismerősömnek viszont a telefonjára le van töltve a MÁV app, és neki mutatja őket. Letöltöttem én is, viszont valamiért így se látom őket. Talán azért, mert neki iphoneja van, nekem meg androidom, de ez nem tűnik túl logikusnak. Főleg mert ugye gépen se mutatja őket.
Fogalmam sincs, miért lehet ez; nincs beállítva, hogy szűrje az átszállásos járatokat. Nagyon nagyra értékelném, ha valaki tudna segíteni!

Székesfehérvár
Budapest-Déli
Így nem látod pl. a 15:18-ast?
Nincs bejelölve, hogy átszállás nélkül? Vagy valami más?

Áá, rájöttem, mi a gond!
Ha előre tervezem az utat (jelen esetben most szombatra), akkor nem adja ki, de ha mára nézem, akkor már kiadja... :D Régen nem csinálta ezt, de úgy tűnik, most már nem szeretnék az oldalak, hogy előre nézzem a vonatokat.
Mindenesetre köszönöm szépen a segítségedet!:)

Rosszul gondolod. :)
Szombaton nincs olyan vonat, csak hétköznap. Ez a különbség. Nézz jövő hét hétfőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!