Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen asztali gépet vegyek,...

Milyen asztali gépet vegyek, és honnan?

Figyelt kérdés

300 ezer alatt szeretnék. Előre összerakott vagy darabokban az nekem mindegy. Csak annyi, ha darabokban írjatok lehetőleg legyenek olyanok amiket egy oldalról meg tudok rendelni (pcx/ipon....)

Előre is köszönöm a válaszokat

2022. szept. 19. 19:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha nem játszásra gondoltad, akkod én a videókártyát ki is lőném, ezzel is legalább 100-150-et spórolsz. És inkább darabokban venném meg (jobban megéri), ha össze tudod magadnak rakni, azzal is spórolsz legalább egy tízest, Windows ugyanez. 300-ból egy egész korrekt videókártya nélküli gépet lehet összerakni (11-12. genes Intel proci PÉLDÁUL), mellé egy fasza alaplap, m.2-es SSD és egy jó minőségű táp (nem ezen kell spórolni), aztán ha lesz megint annyi keret akkor egy videókártya. Ha játszani is szeretnél és esetleg komolyabb játékokkal akkor a 300 elég szűkös
2022. szept. 19. 19:28
 2/5 A kérdező kommentje:
Programozásra használnám meg par kisebb jatekra
2022. szept. 19. 19:29
 3/5 anonim ***** válasza:

Ryzen 5 5600G proci tök jó. Játékra is elég. Egyik haveromnak az van, azért vette ezt, hogy tudja addig is használni a gépet amig összejön a pénz egy videókártyára később. Aztán mosz úgy van vele, hogy elég neki ez is, nem kell dedikált videókártya, mert a kisebb játékok bőven elmennek ezzel is.

Egy B550-es alaplap, egy gyors ssd, meg 16GB RAM és kész, nem is kell több. Ha később sem szeretnél videókártyát, akkor bele lehet pakolni egy pici házba, úgyhogy helyet sem foglal és még hordozható is valamennyire.

2022. szept. 19. 19:39
 4/5 A kérdező kommentje:

[link]

Ehhez később kompatibilis lenne egy gtx 1650? És addig elmenne a gép normál használat mellett?

2022. szept. 19. 19:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Kompatibilis lenne igen, addig meg tökéletes elmenne de nen várj nagy csodákat ettől a kártyától, különben teljesen jó. De én nem látom hogy van-e benne tápegység (nem írják sehol ha jól láto, az kéne bele, és akkor már most gondolhatsz a 1650-re és akkoe egy legalább 500 wattos táp jó lenne, de különben teljesen jó szerintem ez a gép, még később talán egy nagyobb ssd vagy hdd mellé. Nekem ugyanez ez a proci van és tökéletes
2022. szept. 19. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!