Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Több mappa tartalmát egyben...

B~Way kérdése:

Több mappa tartalmát egyben kiszedni?

Figyelt kérdés

Kérdés hogy ez lehetséges?

Van egy sorozat amit leszedtem (persze külön külön volt fent) 191 rész külön mappákban.

Lehet ezzel azt hogy egyben kiszedem a tartalmat vagy muszáj egyesével win11-en mert azert csak jo lenne egy mappaban lenne ez az egesz.[Megnyit,kijelöl,Ctrl+X,vissza majd Ctrl+V,)

És ugyan ez átnevezéssel mondjuk? :D

Azt lehet hogy egyszerre átnevezni több file-t?

Válaszokat előre is köszönöm :))

#mappa #áthelyezés #Hacking :D
2022. szept. 17. 17:15
 1/8 anonim ***** válasza:
60%
Mindkettő lehetséges.
2022. szept. 17. 17:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha ugyanaz a formátumuk, akkor a gyökérmappában (a legelső ami tartalmazza az összes almappát) rákeresel a kiterjesztésre, és akkor kiszűri egymás után.

A szűrés utáni átnevezés itt meg is történhet, a Windows-os alapverzió ugyanazt a nevet adja és sorszámozza a többit. Ettől komplexebbet tud pl. a Total Commander (csere, behelyettesítés, fájlnév elé, után stb.).

2022. szept. 17. 17:25
 3/8 A kérdező kommentje:

Rákerestem ilyen formában és ez nekem latin :’D

Igy inkabb maradjak a manualisnal vagy van ennek egyszerubb modja is mint

import os

path = 'C:/sok_shape'

files = os.listdir(path)

?

2022. szept. 17. 17:40
 4/8 anonim ***** válasza:
Mi a frásznak ehez bármi script?
2022. szept. 17. 17:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Sokkal egyszerűbb a módszer, mint amilyennek látod: van egy mappa amiben ott az összes többi rész almappája. Ennek a mappának a keresősávjában rákeresel arra a formátumra, amiben a részek vannak (például: "mp4"), és fel fogja sorolni az összes mappa .mp4 formátumú fájljait ömlesztve, ahogy neked kell.
2022. szept. 17. 17:46
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Total Commander tudja egy mappa teljes tartalmát listázni, minden almappa tartalmat kiszedve. Ezt csak áthelyezed a gyökérbe és kész.
2022. szept. 17. 18:05
 7/8 A kérdező kommentje:

Neeee xD

Most nyomaszt hogy ilyen hülye vagyok xD

Enyhén túlbonyolítottam xD

Köszönöm szépen! Ment a like! :’D

2022. szept. 17. 18:05
 8/8 Szirty ***** válasza:

TC-ben Ctrl-B, *, F6, Enter

:)

2022. szept. 18. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!