Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Kinek való a Graphic designer...

Kinek való a Graphic designer szakma? Mit kell tudnia?

Figyelt kérdés

Már egy ideje azon gondolkozom, hogy fejlesztenem kellene magam, próbáljak ki valami újat, ami több szabadságot ad és szeretem is.

Az informatika is tetszene, de sosem voltam jó a reál tantárgyakban, főleg matekból, szóval programozó már tuti nem leszek de érdekelne valamelyik ágazata amit megtanulhatnék.

Azért gondoltam a grafikus dizájner(?) szakmára mert kiskorom óta imádok rajzolni, festeni. Sajnos ezt nem sokat fejlesztettem mert tejesen mas utakon jártam, de azt mondják van hozza tehetségem és tényleg szívből szeretem csinálni.

Elèg- e egy tanfolyam hozzá? Mi szükséges még? Mennyire nehéz, milyen kompetenciák szükségesek?

25n

2022. szept. 12. 09:34
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!