Hogyan tudok úgy belépni telekom fiókomba, hogy a mobil előfizetéshez nem tartozik telefonszám (iPad Cellular) és céges számláról van szó, így nem tudok ügyfélazonosítot?
Sziasztok!
Nemrég a cégtől ahol dolgozok most volt “készülékváltás” és a megszokott laptop, telefon mellé küldtek egy iPadet is, amihez kaptam egy Telekom előfizetéssel rendelkező SIM kártyát mobiladat használatra.
Azóta megpróbáltam belépni a telekom fiókba, hogy nyomon tudjam követni, illetve megtudjam mennyi mobilnettel rendelkezek, azonban ügyfélazonosítóval nem rendelkezek, mivel a cég kapja a számlát, és az előfizetés úgy lett megkötve, hogy a SIM-hez nem tartozik telefonszám, csak internet.
Esetleg van valami ötletetek ezzel kapcsolatban? Van rá bármilyen lehetőség, hogy lássam az adathasználatomat?
Nekem volt régen csak netes SIM kártyám és annak volt telefonszáma attól függetlenül, hogy nem lehetett felhívni vagy hívást indítani róla.
Pl. a szolgáltató tudott rá info SMS-eket is küldeni.
"ügyfélazonosítóval nem rendelkezek, mivel a cég kapja a számlát"
Az nem a 'tied' így nemis tudod konfigurálni.
Céges - flottás előfizetéshez nem tudsz hozzáférni. Csak a cégnél az az ember aki kezeli az előfizetéseket. Esetleg beszélj vele.
Használd a DataMan appot! Azzal tudod nézni, hogy mennyit használtál.
Illetve a Beállítások -› Mobil adatforgalom -› Jelenlegi periódus lapon láthatod az felhasznált adatmennyiséget, apponként is. Ezt neked kell figyelni és nullázni.
A "tartalomfogyasztás" részre értette a kérdező. Mert feltételezi ő is és az én kíváncsiságom is, hogy nem ebook tartalmakat fogyasztasz.
Az egész napos zenehallgatás sem eredményez ekkora adatfogyást. A sorozatok és a 18 pr filmek fogyasztása igen, különösen, ha a felbontást nem vetted vissza. A toronyhálózat konzisztenciájának veszélyeztetése címszóra az ászf-ben keress azért rá ;)
Elsőként a felbontást vedd vissza és a szomszédaid ismét tudnak telefonálni, nem úgy, mint mikor Te a 4K oroszlán bajszán számolgatod a szőrszálakat.
A többi már ízlés dolga. Mondjuk a hangoskönyvek hasznosak - ez egy mentőöv volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!