Hosts fájl módosítása biztonságos?
Üdv. Szeretném módosítani a C:\Windows\System32\drivers\etc helyen lévő hosts fájlt. Szükséges hogy 2 játék Steam-en akadás nélkül menjen. Mennyire biztonságos átmódosítanom?
Ezen Guide-ban lévő 2 sort adnám hozzá a hosts fájl végéhez:
Hogy biztonságos-e?
Mint az autóvezetés.
Attól függ mekkora gázt nyomsz és mikor merre tekered a kormányt!!!
127.0.0.1 sr3.hydra.agoragames.com
127.0.0.1 sr4.hydra.agoragames.com
Ezt a két sort nyugodtan beírhatod.
Annyi fog történni, hogy a fenti 2 már nemlétező server helyett a saját gépeden fogja keresni a fájlokat.
Lejjebb ír egy ilyet is:
208.67.222.222 sr3.hydra.agoragames.com
Ez az opendns.com IP címe. Nem tudom, hogy ez miért jó, mert nyilván ott sem fogja megtalálni a szükséges fájlokat.
Mindenesetre az adataidat sem lopják el vele.
#1 Szirty Neked nem tudom mi bajod van. Normálisan feltettem 1 kérdést. Ha nem szeretnél válaszolni, akkor senki sem kötelez rá.
#2 Pelenkásfiú Köszönöm a tartalmas válaszod. Hálás vagyok érte.
Azt még kérlek ki tudnád fejteni hogy pontosan milyen fájlokat is keresne a gépemen?
Nem ismerem a játékot, így nem tudom.
Leállítottak valami MySteelport szervert, amit használt a játék, ez okoz problémákat.
Egyébként ezt akarod használni?
Ha igen, akkor már látom a hosts módosítás értelmét.
Ez az alkalmazás pótolja a hiányzó szervert.
Értem, köszönöm szépen a válaszod.
Nem, egyenlőre még nem szeretném használni. Egyenlőre csak azért kell hogy ne akadjon a játék(pár másodpercenként komoly fps drop-okat csinált eddig). Elsőnek solo-ba szeretném végigjátszani. Később majd jöhet multi része is a játéknak. Nekem most tökéletesen elég hogy nem drop-ol le kb 3-4 másodpercenként 1fps-re ennek hála.
"#1 Szirty Neked nem tudom mi bajod van. "
Nem érted a választ és nekem van bajom?
Az üzenet ez volt:
Hogy biztonságos-e? Az attól függ mit írsz bele...
"Hogy biztonságos-e? Az attól függ mit írsz bele..."
Leírta, hogy mit szeretne beleírni.
Nyilván nem fér bele minden a kérdésbe, ezért van az alatta lévő leírás.
"Leírta, hogy mit szeretne beleírni."
Ne beszélj félre! Nem írta le.
Egy linket dobott a kérdés alá, amin ezt található:
"Content posted in this community
may not be appropriate for all ages,
or may not be appropriate for viewing at work."
"View Page" gomb. Magic! :)
A kérdező tehet róla, hogy a Steam feldob egy figyelmeztetést? :D
Pelenkásfiú hagyd. Nem fogja fel miről is van szó. Ne süllyedj le az ő szintjére. Te hasznos választ adtál és ez a lényeg.
Szirty ha te nem tudsz ott még 1x kattintani az már nem a mi hibánk. Még 1 kattintás lett volna és meglátod mit szerettem volna. De te erre nem voltál képes, szóval ne oktasd ki azt a személyt aki vette a fáradtságot hogy még 1x kattintott és megnézte a linkelt guide-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!