Win 11-et kezdtem telepíteni egy tök új gépre, viszont nincs valamiért touch pad, így nem tudok tovább lépni a telepítésig. Valami ötlet?
Nem tudom elképzelhetni, hogy egér nélkül ne lehessen végigvinni egy Windows telepítést.
Rajzolni kell valamit? Vagy miért szükséges?
Talán nézd meg, hogy a gépedre húzható e a w11...
Ha "esett" win11, akkor próbálj másik frissítésest...
Szerintem is
- általában elég a billentyűzet is, (Tab-bal válthatunk a mezők között és Enter-rel meg a kijelölt kezelőelem aktiválható, illetve Alt+T kombinációval a Tovább gomb egyből "lenyomható", a Nyilak és a Szóköz pedig használható a diagnosztikai adatküldő kérdéseknél a lehetőségek kiválasztásához stb.)
- vagy külső USB-s egeret rendszerint gond nélkül felismer bármelyik telepítő. (bár az igaz, hogy USB3-as aljzat néha a driver telepítéséig nem reagál, szóval ha van USB2-es, akkor ilyenkor ajánlott ahhoz csatlakoztatni)
Nézzétek el neki, valószínűleg most lát először számítógépet. :)
Bezzeg a régi szép időkben, mikor elállítottam a felbontást egy olyanra amit a monitor nem bírt, majd véglegesítettem is, aztán az iskolai gépen kellett felírnom hogy bekapcsolás után milyen sorrendbem kell lenyomnom a billentyűket a visszaállításhoz.
De a legjobb az volt mikor valami flash hiba miatt elment az online sakk megjelenítése és bár lépni tudtam, csak nem láttam hogy mit, emlékezetből léptem. Végül nyertem is, mert a másik játékosnak lejárt az ideje.
Kérdező: ez legyen a legnagyobb bajod! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!