Laptopon hogy tudom át rendezni az iPhoneon levő ikonokat? ?
Az iTunes programban lehet-ett régen ezt csinálni. De ott is ugyanezt csinálja, beugrasztja a lyukba a következő ikont.
De telefonon sem annyira bonyolult már.
Ha hosszan nyomsz és elkezdenek ugráni az ikonok, akkor ha alul az oldalakat jelölő kis pöttyökre koppintasz, akkor az oldalak sorrendjét is lehet változtatni. Nem kell az utolsó oldalról legelőre húzni 1-1 ikont. Elég ha összerakod valahol az oldalt ahogy tetszik és utána az egészet előre tudod húzni.
több ikont is ki lehet jelölni úgy, hogy ha egyet meghúzol valamerre, hogy a kezedben maradjon és akkor rákoppintasz más ikonokra is, akkor ezeket egyszerre tudod mozgatni.
Nekem 11 oldal van barátom, mappákkal. Megoldható. 1 hete tetted fel a kérdést, ennyi idő alatt már a wc-n ülve rég megcsinálgathattad volna oldalanként. Már lehet az oldalak sorrendjét is változtatni.
Az iTunessal lehetett ilyent csinálni mint írtam
https://www.youtube.com/watch?v=odSNo0YFJeg
De most a kedvedért nem fogom feltelepíteni a windowsos gépemre, hogy megnézzem még benne van-e ez a funkció. Egyébirán az üres helyre az iTunesban is beugrik egy ikon, nem tudod ott sem csak úgy elrendezgetni az ikonokat.
Nézz utána a különböző rendező algoritmusoknak és válaszd ki azt amelyikkel a legkevesebb lépésből meg tudod oldani barátom.
Nem kell le.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!