Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ezt a gepet felaron el tudom...

Ezt a gepet felaron el tudom adni?

Figyelt kérdés

Egy lap toprol van szo. Par eves, alig hasznalt. Teljesen jo allapotban van. Azt leszamitva, hogy elvileg touch screen - es, de a kepernyoje cserelve lett,es az nem touch screen - es.

Teljesen mindegy milyen gep, a lenyeg, hogy ha en ezt a gepet X osszegert vettem, akkor ha elkerem a vetelar felet az fair uzlet, vagy kerjek kevesebbet, tobbet?

2022. szept. 8. 00:10
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
Annyit tudsz kérni amennyit megér.... Istenem
2022. szept. 8. 05:35
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem, mivel ha valaki még a gép teljesítményét se közli, akkor az az üzlet helyből büdös. Az emberek nem szeretik a sunnyogást, meg se fogja venni senki így.
2022. szept. 8. 07:38
 3/8 Kólauborkával ***** válasza:
Nem valószínü. Így látatlanba azt tudom mondani, hogy épp az elmúlt 1-2 évben nagyot estel az árak…
2022. szept. 8. 07:44
 4/8 A kérdező kommentje:

2-es,nem itt akarom a gepet eladni.

A kerdesem az volt, hogy realis osszeg e az, ha a vetelar felet kerem erte.

(Amugy egy hp pavilion, ryzen 3, 8gb,256gb ssd geprol van szo)

2022. szept. 8. 09:15
 5/8 Pelenkásfiú ***** válasza:

Hardveraprón nézd meg, hogy mennyiért mennek hasonló gépek.

A fórumában pedig be is árazzák neked ingyen, ha leírsz minden lényegeset.

2022. szept. 8. 10:04
 6/8 anonim ***** válasza:

A feléért bizos nem. Használt laptopok manapság alig mennek.

Feleségem 4 éves Vostroja (amit anno 170-ért vett) nem kell a kutyának se 60 ezerért.

Azt a HP-t, ha kiteszed 45-50-ért, akkor TALÁN elviszik.

2022. szept. 8. 11:33
 7/8 anonim ***** válasza:

Ez még mindig lófax i.fó. de így kb ryzen 3... 80 ezer körül érhet.

Írj pontos típust, linkelj, és akkor tudunk beárazást. A jelenlegi áraknak SEMMI KÖZE(!!) ahhoz, hogy te mennyiért vetted anno. A piac nem így működik. Ezt nem tanítják iskolában? Kereslet-kínálat? Nincs ilyen??

De pl hardverapro oldalon meg tudod nézni, hogy a tiédhez hasonló gépeket mennyiért adják. Pl keress proci alapján. Ryzen 3... de milyen??? 3250U? Erre tippelek. Na az 80 ezer lesz így a gányolás miatt.

[link]

2022. szept. 18. 11:06
 8/8 anonim ***** válasza:
lófax infó*
2022. szept. 18. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!