Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem tölt le a torrent?

Miért nem tölt le a torrent?

Figyelt kérdés

Most kaptam meghívót és az első letöltés hibátlanul ment. Nem ez volt az első letöltésem, de másik gépen más fiókkal eddig hibátlanul ment. A qBittorrentet használom. Más alkalmazást is kipróbáltam, de ugyanúgy semmi. Egyből elakadt-tat ír ki. A tűzfal teljesen átengedi az appot úgy állítottam be.

Köszi előre is!

2022. szept. 7. 18:47
 1/9 Pelenkásfiú ***** válasza:
100%
Lehet, hogy most éppen senki nem seedeli.
2022. szept. 7. 19:07
 2/9 A kérdező kommentje:
De azt írja van seedelés.
2022. szept. 7. 21:46
 3/9 Pelenkásfiú ***** válasza:
100%
Screenshot?
2022. szept. 7. 21:53
 4/9 anonim ***** válasza:
12%
Windows Defendert használsz? Tegyél fel egy normális vírusirtót, azt a sz@rt meg kapcsold ki!
2022. szept. 8. 08:08
 5/9 A kérdező kommentje:
Eset NOD32-őt használok.
2022. szept. 8. 09:46
 6/9 Hintalow ***** válasza:
61%

Azèrt 22+ a neten eltöltött èv után is elèg fèlelmetes, hogy vannak emberek, akik teljes meggyőződèssel állìtják, hogy a vìrusvèdelem márkájának köze van egy p2p kapcsolat működèsèhez.

Nagyon kemèny 😂😂

2022. szept. 8. 11:56
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
#6 A Defenderben tűzfal is van, ami blokkolhatja a torrentet. Ha 22+ évet töltöttél a neten, akkor ezt illene tudod :)
2022. szept. 8. 12:27
 8/9 Hintalow ***** válasza:
53%

Illik is, csak ugye 2022-őt ìrunk, ès kb minden elèrhető klienst automatikusan meghìv a tűzfal upnp-ben telepìtès után.

Legalább is nekem utoljára 2010 előtt kellett olyanokkal szórakoznom a tèmában, mint tűzfalon átengedès vagy portforwarding 🤷😀

2022. szept. 8. 13:24
 9/9 anonim ***** válasza:
83%
Hát pont, hogy a windows van olyan okos, hogy a torrentet átengedi, az ilyen erőforrászabáló nod32 és társai meg mindennel szívóznak... az elmúlt 12 évben már jobb a windows saját védelme, mint a külsős vírusírtó programok. Soha nem ajánlok vírusírtót telepíteni, mert csak szív vele az ember. Töröld le, és használd a win saját védelmét. Ha rákeresel cikkekre, még azt is látni fogod, hogy a legtöbb teszten jobban, vagy hasonlóan teljesít, mint a külső progik. A az otthoni vírusírtóknak leáldozott, már csak üzleti felhasználásban van jelentőségük.
2022. szept. 18. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!