Mi lehet a gond?
Gyorsan kell írnom, mert bekapcsolás után, mindjárt újra indul.
Win10-es egyébként
Konfig?
Mindenesetre egy memtesttel kezdenék, ha az nem hoz ki semmi hibát akkor a háttértárkat, főként a rnedszerlemezt ellenőrizni, HDD Sentinelt tegyél fel, milyen állapotban van a meghajtó?
Ezt kéne egy pendrive ra rátenni valhol és erről indítani a gépet, hogy a RAM-ot tudd ellenőrizni, ha fizikailag RAm hiba van akkor ez megtalálja, a HDD Sentinel nevű kis progi pedig a háttértárakat képes ellenőrizni, bár ez utóbbi macerás lesz ha ilyen hamar indul újra a gép.
Most jó lett, de kitudja meddig. Ugyanígy volt pár napja is. Addig indítja újra a gépet, amíg a hibát ki nem javítja. Szóval, most megint jó.
Gondoltam vírusra is. Az Eset nem talált semmit! Viszont a Malwarebytes talált! Méghozzá, amit nemrég letöltöttem hangrögzítő Ashampoo. Amire egyébként gyanakodtam is. Végre találtam egy normális hangrögzítőt, erre kiderül, hogy vírusos volt. Persze lehet, hogy a gép hibáját nem ez okozta, és még lesznek gondok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!