Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
A gép állandóan újra indul, meghajtó hibát ír ki. Pár napja is ezt csinálta, most újból kezdi. System Service Memory
2022. szept. 5. 17:38
 1/8 A kérdező kommentje:

Gyorsan kell írnom, mert bekapcsolás után, mindjárt újra indul.

Win10-es egyébként

2022. szept. 5. 17:40
 2/8 anonim ***** válasza:

Konfig?

Mindenesetre egy memtesttel kezdenék, ha az nem hoz ki semmi hibát akkor a háttértárkat, főként a rnedszerlemezt ellenőrizni, HDD Sentinelt tegyél fel, milyen állapotban van a meghajtó?

2022. szept. 5. 17:41
 3/8 A kérdező kommentje:
Fú most olyat írtál nekem, ami kínai. Ilyen szinten nem értek hozzá!
2022. szept. 5. 17:46
 4/8 A kérdező kommentje:
Az a baj semmit nem tudok a gépen csinálni, mert pár másodp. és újraindul. Egy mondatot alig bírok leírni!
2022. szept. 5. 17:48
 5/8 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt kéne egy pendrive ra rátenni valhol és erről indítani a gépet, hogy a RAM-ot tudd ellenőrizni, ha fizikailag RAm hiba van akkor ez megtalálja, a HDD Sentinel nevű kis progi pedig a háttértárakat képes ellenőrizni, bár ez utóbbi macerás lesz ha ilyen hamar indul újra a gép.

2022. szept. 5. 17:48
 6/8 anonim ***** válasza:
72%
Ez azt jelenti szervízbe kéne vinned. 🤓
2022. szept. 5. 18:08
 7/8 A kérdező kommentje:

Most jó lett, de kitudja meddig. Ugyanígy volt pár napja is. Addig indítja újra a gépet, amíg a hibát ki nem javítja. Szóval, most megint jó.

Gondoltam vírusra is. Az Eset nem talált semmit! Viszont a Malwarebytes talált! Méghozzá, amit nemrég letöltöttem hangrögzítő Ashampoo. Amire egyébként gyanakodtam is. Végre találtam egy normális hangrögzítőt, erre kiderül, hogy vírusos volt. Persze lehet, hogy a gép hibáját nem ez okozta, és még lesznek gondok?

2022. szept. 5. 18:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Teszteld le most a gépet míg működik, de okozhatta vírus is természetesen.
2022. szept. 5. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!