Miért nem tudok kilépni a bios menüből?
Figyelt kérdés
most tettem új alkatrészeket a gépbe és bármit csinálok csak visszadob a biosba.2022. szept. 5. 11:07
1/10 anonim 

válasza:

Picit pontosíthatnál, mik kerültek a gépbe jelnleg, illetve mielőtt BIOSba lépne van valami más felirat külön? Általában ott már ki szokott derülni hogy mi a gondot okozó elem.
2/10 A kérdező kommentje:
2/2 nem vagyok hülye tudom hogy kell kilépni de ha ki is lépek akkor is visszadob
2022. szept. 5. 11:24
3/10 A kérdező kommentje:
új alaplap új proci meg új hűtő.
Csak a szokásos windowsos dolgokat írja előtte pl a copyrightos dolgokat meg olyat is ír hogy client mac addr valami de semmi fontosabb dolgot nem ír
2022. szept. 5. 11:27
4/10 anonim 

válasza:

Tehát átraktad a lemezt egy teljesen más gépbe amiben a bios beállítások is mások és csodálkozol hogy nem bootol.
5/10 A kérdező kommentje:
Újra be kell állítani akkor a biost?
2022. szept. 5. 11:39
6/10 anonim 

válasza:

Ekkora váltást meg se próbálj XP vagy win7 esetén.
Biost ugyanúgy kell beállítani:
- ide/ahci
- uefi/legacy
- bootsorrend
Naés persze az előző gépen nyomni kellett a shiftet leállításkor.
7/10 anonim 

válasza:

Valószínűleg legacy módban telepítetted a régit, az újnál meg az alapbeállítás az uefi only, ezárt nem bootol.
Beállíthatod, hogy legacy módban legyen, de ezt nem ajánlom, inkább telepítsd újra vagy konvertáld át:
8/10 anonim 

válasza:

Milyen lap ez pontosan most? Illetve milyen oprendszer volt a lemezen? Bár ha nem volt rajta semmi fontos adat, ehet egyszerűbb ha teszel rá egy frisset.
9/10 A kérdező kommentje:
Asus H81M-C lap van most benne és wwin 10 64bit volt az elozo gepen. Azt megtudhatnám hogy lehet frissíteni?
2022. szept. 5. 12:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!