Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Tablethoz letezik olyan eger...

Tablethoz letezik olyan eger aminek a mukodeseheznem kell semmit bedugni?

Figyelt kérdés

Vettem egy galaxy s8+ tabletot. Ezen ugye 1 db c type kimenet van.

Az elozo tabletomnal a Bluetooth-os egerhez kellett vegyek egy atalakitot, aminek az egyik fele c type, a masik usb, amibe az eger "jelfogojat" dugtam. De igy nem tudom kozben a tabletot tolteni vagy mast rakonnektalni. Letezik e olyan eger, ami tud csatlakozni "jelfogo" bedugada nelkul a tablethoz?

(Tudom, hogy van billentyuzet, amin van touch pad, de en azt nem szeretem.)

2022. szept. 4. 16:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Van, bluetoothos kell neked. Persze ha van a tabletben beépített bluetooth, ha nincs akkor ugyanúgy adapter kell hozzá. De ha van akkor nem kell, csak párosítod és mehet.
2022. szept. 4. 16:30
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Az csak sima vezeték nélküli egér volt, ha kellett a vevő.

Egy bluetoothos egeret csak párosítani kell.

2022. szept. 4. 16:44
 3/6 A kérdező kommentje:

Szerintem most megvilagosodtam. 😅 Szoval a vezetek nelkuli eger nem egyenlo a Bluetooth-ossal. De jo ezt tudni!!!

Koszonom min2toknek!!!

2022. szept. 4. 17:46
 4/6 A kérdező kommentje:

Meg 1 kerdesem lenne.

Ha bluetooth - on keresztul parosodik az egerrel, akkor egyidoben tud parosodni pl a hangfallal is, vagy egyszerre csak 1 dologgal tud?

2022. szept. 4. 17:52
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha régi bluetooth szabványt használ akkor egyszerre egy eszközzel tud párosodni, ha jól tudom 5.0-tól kettővel.
2022. szept. 4. 17:54
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy feleslegesen volt bedugva az adapter, azt PC-hez adták, már ha tényleg Bluetooth-egér volt. Van egyébként olyan is, ami mindkét módon működhet.
2022. szept. 4. 18:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!