Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Emagon hogy tudok úgy értékelé...

Emagon hogy tudok úgy értékelést írni, hogy ne a saját nevem jelenlen meg ott, mindenki előtt?

Figyelt kérdés
Vagy erre-jelenleg- nincsen lehetőség?
2022. szept. 1. 14:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Sehogy. Ha gyáva vagy vállalni, ne tedd közzé a véleményedet.
2022. szept. 1. 14:43
 2/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

pozitivtol senkitol se lesz bajod

negativat meg max eltuntetik

illetve ha nyilvanosan nickneved is lenne ugyis tudjak az igazit is szoval mi a gondod?

idegenek meg a negattivnak is orulnek ha tudnak rola

2022. szept. 1. 14:48
 3/5 A kérdező kommentje:

Pozitivat akartam amúgy írni, gyáva nem vagyok. De miért kellene másoknak látniuk, hogy én mit vettem?

Senkinek semmi köze hozzá.

2022. szept. 1. 15:04
 4/5 anonim ***** válasza:
66%

#2 fájdalom olvasni amit írsz.

Csak saját névvel lehet értékelni, nyilván azért hogy elkerüljék a visszaéléseket.

Ott van az árukereső, ahova pl. bármilyen jött ment funkcionális analfabéta írhat névtelenül véleményt függetlenül attól, hogy megvette vagy sem a terméket.

Ebből a szempontból a regisztrációhoz és hiteles névhez kötött értékelés sokkal megbízhatóbb.

2022. szept. 1. 15:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha eMag fiókkal írsz, és ott van beállítva becenév(saját fiók->személyes adatok) akkor a becenév jelenik meg. Ami lehet Zolika, XxX69 vagy bármi.
2022. szept. 1. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!