Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Játék közben váratlanul...

Játék közben váratlanul ujraindul a gépem?

Figyelt kérdés

Olyan problémával szembesültem az utobbi hétben, hogy játék közben (és csak a közben) fogja magát a gépem, és újraindul, semmi hibaüzenet, se kékhalál, semmi, csak lereseteli magát.

Hőfök problémák egész biztos nincsennek, videókártya- proci 60 ~ 65 fok között szokott lenni.

Eseménynaplóban is megnéztem, Kernel power (Kernel 41) hibakód található benne, minden egyes crash után.

Interneten is utánanéztem, legtöbb létező fellelhető megoldást végigpróbálgattam eredménytelenül...

Egyedül a windost nem telepítettem újra, legközelebbi lépés az lesz, ha az sem oldja meg, beadom szervízbe.

Sajnos kétlem, hogy a Windows (11) tud olyat produkálni, amitől csak így újraindulna a gép, félek hardveres téma lesz...

Itt a hibakód, ha esetleg valaki tudna rá valami megoldást, vagy plusz infót adni, azt nagyon megköszönöm.

- System

+ Provider

[ Name] Microsoft-Windows-Kernel-Power

[ Guid] {331c3b3a-2005-44c2-ac5e-77220c37d6b4}

EventID 41

Version 8

Level 1

Task 63

Opcode 0

Keywords 0x8000400000000002

- TimeCreated

[ SystemTime] 2022-08-28T11:28:05.2253038Z

EventRecordID 21635

Correlation

- Execution

[ ProcessID] 4

[ ThreadID] 8

Channel System

Computer DESKTOP-R834TR1

- Security

[ UserID] S-1-5-18

- EventData

BugcheckCode 0

BugcheckParameter1 0x0

BugcheckParameter2 0x0

BugcheckParameter3 0x0

BugcheckParameter4 0x0

SleepInProgress 0

PowerButtonTimestamp 0

BootAppStatus 0

Checkpoint 0

ConnectedStandbyInProgress false

SystemSleepTransitionsToOn 0

CsEntryScenarioInstanceId 0

BugcheckInfoFromEFI false

CheckpointStatus 0

CsEntryScenarioInstanceIdV2 0

LongPowerButtonPressDetected false

2022. aug. 28. 20:35
 1/1 anonim ***** válasza:

"Sajnos kétlem, hogy a Windows (11) tud olyat produkálni, amitől csak így újraindulna a gép"

1,2 milliós vadonatúj gépemen friss win 11 telepítés végén 3x fagyott ki a gép.

Miután sikerült feltenni a 11-et (internet nélkül) az elkövetkezendő pár napban random kék halállal vagy csak úgy magától leállt a gép.

Gondolhatod, hogy 1,2 milliót kiadsz egy új gépre és így indul pályafutása.

A hiba tömören: egy driverrel volt baja, azért történt mindez. Tettem rá egy 10-et azóta (2 hónapja) semmi gond.

Szóval ne hidd azt, hogy nem a Windows a hibás, főleg a 11.

Egyébként valóban lehet hardver hiba. Anno nekem ami hasonlót okozott régebbi LGA 1151 és 1150 gépeimben, az egyik egy kontakthibás RAM foglalat volt, a másik pedig hibás VGA.

2022. aug. 28. 21:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!