Mennyi idő míg megkapom a PCX-től azt az emailt, ahol a kiszállítás napját közlik?
Figyelt kérdés
Két nappal ezelőtt(08.24-én kb. 23:00-kor) adtam le a rendelést és azóta csak azt az emailt kaptam, amiben leírták, hogy mit rendeltem.2022. aug. 26. 13:04
1/4 anonim válasza:
A kiszállítás napját nem a PCX fogja veled közölni, hanem a futárcég. Ha megkapják a rendelt árut és feldolgozzák, értesíteni fognak.
2/4 P.O.C. válasza:
Több külső raktárban van nekik a cucc, nem mindegyik egy időben kerül nekik a központi raktárjukba, ha mindegyik beérkezik nekik, csak az után tudják feladni.
3/4 anonim válasza:
Ezt előre nem lehet tudni. Az első e-mail csak annyi, hogy a rendszer fogadta a rendelésed, ez még nem minősül visszaigazolásnak! A második e-mail, hogy a rendelésed összeállítását megkezdték. Ez már visszaigazolásnak minősül, innentől kezdve köteles vagy fizetni, ők meg kötelesek szállítani. Viszont lehet, hogy egy adott termék nincs raktáron, hanem a beszállítótól a te rendelésedre rendelik meg, annak a beérkezése több napot igénybe vesz, de ezt jellemzően jelzik rendelés előtt a termék mellett. Egy harmadik e-mail fog jönni, ha az összes terméket becsomagolták és a csomagot átadták a kiszállító partnerüknek. Ezután a szállító partner fog megkeresni és ők fognak mondani egy kiszállítási napot, innentől rajtuk múlik a dolog.
4/4 Közveszélyes Kontár válasza:
ha pl osszeszerelest is kertel, bar mivel nem irtad nem errol lehet szo, de az meghosszabitja idot
minimalis idot nem ad meg pcx hogy mennyi nap pluszt jelent
aquanal a vallalasi hatarido 3 munkanap
Pcx nel is az expressz szallitasi idopont 8.31 szerda vagyis 3 munkanap majdnem
szoval...
ellenben valoban ha puszta egyszeru rendelesrol is van szo, nem feltetlen van a kezuk alatt az amit rendeltel, johet meszebbrol kulfoldrol is pl.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!