Mi történhetett a gépemen? ez lehet hogy egy vírus?
törölgettem a régi dolgaimat a gépemről amikor rátaláltam egy "Dokumentum 1" nevezetű word filera, amit rögtön furcsának tartottam(mivel mindig adok nevet a munkáimnak) ezért megnyitottam.
annyi állt benne hogy "vera figner börtönnaplója" majd sárgával kiemelve hogy "nagyon unatkozom"
volt egy másik, simán "dokumentum"-nak elnevezett file, de azt már nem nyitottam meg, rögtön töröltem volna, és a gépem kiírt valami olyasmit hogy az online letöltött elemek nem kerülnek a kukába, hanem rögtön véglegesen törlődnek...mi lehet ez? féltsem a gépem?
egyébként utánanéztem ki is az a Vera Figner, és valaki(nagyon régen halott) orosz politikus volt..mielőtt még bárki hülyének nézne, nem hiszem hogy feltámadt volna, de ez mégiscsak elég ijesztő
Lehet, hogy böngészés közben megnyitottál egy olyan oldalt, ami nem sima weblap volt, hanem egy Word dokumentumra hivatkozott egyből egy Google találat. A böngésző társított művelete az volt, hogy automatikusan letöltötte a fájlt, majd elfelejtetted vagy észre sem vetted hogy mi történik, és ott maradt.
Semmi paranormális nincs benne.
Köszi :D
Egyébként nem is gondoltam hogy bármi paranormális dolog történhetett, csak mégis para volt az egész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!