Alvó állapotba tettem a gépemet és mire visszaültem elé ismét aktív volt. Miért lehet ez?
Figyelt kérdés
Tudom hogy ha megnyomok egy gombot vagy egérrel kattintok felébred. De miélrt ébredt fel magától?2022. aug. 22. 05:33
2/12 anonim válasza:
Nem tudom, nekem is szokta. Event viewerből valahol ki lehet bogarászni.
3/12 anonim válasza:
Lehet valamilyen ütemezett folyamat felébresztette?
4/12 anonim válasza:
Valaki vagy valami felébresztette.
6/12 anonim válasza:
De láttad is, hogy leállt, vagy csak abba tetted és feltételezted, hogy meg is történt?
8/12 Fulár válasza:
Nekem annó Wint 10 alatt ezt a jelenséget sajnos csak egy teljes újratelepítés oldotta meg.Mai napig nem tudom mi okozhatta.
9/12 anonim válasza:
Ütemezett feladat, pl. Windows Update frissítés.
10/12 anonim válasza:
Az egér mozgása is fel szokta ébreszteni. Néha bejelez egy apró mozgást, és akkor felébreszti a gépet. Fos szenzoroknál vagy egyenetlen felületen előfordul.
Kapcsold ki, hogy felébreszthesse a gépet. Ezt az eszközkezelőben tudod megtenni. Kikeresed az egeret, jobb katt, tulajdonságok. És akkor valahol ezen van egy pipálós mező ezzel kapcsolatban. Lehet másik fülön, mosg nem tudom fejből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!